/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 4301.
    +35 -2
    ya bırak bu işleri çok ciddiym bende 22 yaşndayım zütümüz gibile gibile tarlalarda çalısa çalısa geldik biyerlere zütümzden 1 ton ter akıttık asıl biz savaştık hayatla ulan yüksek rakımlarda doğan fakir çocukları olan biz savaştık okudm bu saate kadar sonunda bitrdim merak ettim evet ama değmedi yada değdi ben şimdi istanbulda galeri sahibyim don gomlek geldğim bu dunyada.. savaşmak acı çekmek bu anlattıklarınla alakası yok bide yusuf abimizden ahmet kayadan yılmaz erdogandan parçalar dinliyomuşsn lan bu şarkılar sizin gibi zengin züppeleri içinmi yazıldı ne anlatılıyo lan bu şarkılarda senide baban alsaydı okuldan 12 yaşında zütüne tekmeyi vrup tarlaya gonderseydi sonrada 18inde tanımadgın bi erkeğin altına verseydi adam olurdun ama buralarda sürtmezdin.sen onların halini bi düşün bakayım zoru acıyı .yazık lan hak ediyorsunuz ulan hepiniz hak ediyorsunuz. daha evle okulu veya evle işi arasında gidip gelen hiçbir şey görmemiş insanlar sözde görgülü kültürlü ama cahilin allahı olan insanlar hakediyorsunuz. hiç bir şekilde cevap beklemıyorum hiç kimseden bunlar doğrulardır allah tan başka kımse değiştiremez...
    not: fake olabilr arkadaşlar ama inanın bunun gibi olaylar yaşanıyor böyle rahat geniş gavat huur çocugu anne babalar oldukçada yaşanacak.
    zorunlu edit: bu yazıyı yazdıktan onlarca şuku alacağını tahmin etmemiştim hatta bir çok küfür beklıyordum. sizin gibi adamlar harbi adamdır.
    ···
   tümünü göster