1. 1.
    +16 -1
    evet gençler şimdi de yeni taktiğimizi tanıyoz. bu taktik daha mobilite açısından diğerine göre daha iyi.

    ---

    eski başlığımı bilmeyenler için:

    http://inci.sozlukspot.co...-edilir-anlat%C4%B1yorum/

    ---

    Votka özlü ayılar

    anlatıyorum panpalar dikkatli dinleyin.

    gerekenler:

    - yarım bardak, ya da isteğe göre yarım şişe votka, bence 1 şişe smirnoff olursa iyi.

    - 1 kiloluk haribolar, büyük marketlerde bulabilirsiniz.

    - 1 teneke donmuş konsantre meyve suyu, bunu bulmak zor salça gibi tenekelerde satılır ama bulamazsınız bi litre meyve suyu alın dondurun. istediğin çeşit olur portakal, elma, üzüm farketmez.

    yapımı:

    + 1 kiloluk haribonun kapağını açın. smirnoff marka votka bulun. hollanda da buldum ama türkiye de var mı bilmem. neyse raspberry de idare eder. votkayı haribo kapağına dökmeye başlayın. kabı nerdeyse tamdıbına kadar doldurun sonra dökmeyi bırakın. şimdilik donmuş meyve suyuna ihtiyacımız yok, buzlukta kalsın.

    + votka dökme işlemini bittikten sonra ilacı biraz sallayıp karışıtırın. sonra tüm kabı buzdolabına koyun. buzdolabına koyun dondurucuya değil. bırakın 5 gün buzdolabında kalsın. ama her gün çıkarın 3-5 kez sallayın karıştırın kabı.

    + 5 gün sonunda votkanın çoğu ayıcıklar tarafından çekilmiştir. votkalar çekildikten sonra ayılar mutasyona uğrayarak çok şişer. şimdi donmuş meyve suyunu ekleyebiliriz. eklemezseniz votka aromasını maskeleyemezsiniz. tabi önce dökmeden aşadığaki işlemi uygulucaz meyve suyuna.

    + çözülmüş konsantre meyve suyunu blender kabına dökün. blender kabının boş kalar bölümüne bakın. onlar ölçülü kaptır. boş kalan yeri kapamak için gereken suyun sadece yarısı kadar su katıyoruz. burası çok önemli. yoksa mutanta uğrayan ayıcıklarınızın vücutları parçalanır. yaptınız mı dediği mi? iyi çünkü iyice karıştıracaksınız.

    + blenderda karıştırdığınız karışımdan bir bardak alıp haribo kutusuna dökün. döktükten sonra kutuyu iyice sallayın herkes karışsın doğruca. karıştırdıktan sonra buzdolabına gidiyor.

    + şimdi bırakın haribolar meyve suyunu emsin. eğer kalmışsa votkayı da çeksin. buzdolabında 4 gün bekleyecekler. burası önemli çünkü beklemezseniz votkaya benzer tadı, çok geç çıkarırsanız orta sert olur. lezzet testi için beklemek zorundasınız. bu arada ayıcıklar birbirine yapışmasın diye günde 2 kez kutuyu sallayın karışsın her şey.

    + şu an anama sövüyosunuz ama sonunda votka özlü ayıcıklarımız bitti ! geriye meyve- votka suyu kaldıysa hala süzün için ya da bi kaç gün daha buzdolabında bırakın çeksin. tabi bundan sonra beklemezsiniz artık.

    + eğer yediniz de iştahınız kapandıysa kalan ayıcıkları buzdolabında mufahaza edin. bu çok ender olur çünkü bir tane aldıkça diğerini de isteyeceksiniz. votka tadı anlaşılmaz güvenin bana.

    + dışarda bırakmayın bir günde bozulurlar. patlamaya hazır bombalar gibidir. 1 avuçcuk ayıcık yeter artar bile kızları sızdırmak için. 3 avuş yesin zaten kendini durduramayacak kız. votka tadını almadığı için problem yok. sabahleyin hiç birşeyi hatırlamaz.

    ---

    capsler isteğe göre yakında hazır olur. size iyi eğlenceler !

    http://imgim.com/fasdasd.jpg
    http://imgim.com/harboyz.jpg
    http://imgim.com/hariboys.jpg
    http://imgim.com/zaaaasdf.jpg

    capsler geldi !

    ---

    beyler hala kafanızın takıldığı bi yer varsa bana danışabilirsiniz pm den.
    ···
   tümünü göster