1. 51.
    +13
    merak ettim okudum. bu hayatta bi gerizekalı daha tanıdım.

    bak şimdi diyor git aynaya bak brad pitt'e bak ulan mal, 1000 tane türk erkeği ile konuş içlerinden en fazla 25 tanesinde ben yakışıklıyım kompleksi vardır. aramızdaki ayrılık burada başlıyor işte. sizden 1000 kişi ile konuşsak içlerinden 1253055210 tane dünya güzeli çıkar. siz tipiniz kabul edipte bunun yaşamayı öğrenemediniz bir türlü hepiniz kıvanç tatlıtuğ ile çıkmayı bekliyor gençliğini depresif depresif geçiyor. oysa bize kafamızın uyuşacağı kız yeterli kimse adriana lima'yı zütürcem olum ben havasında gezmiyor.

    fanatik okuyor demişsin. sizde olmayan birşey daha "hobi", "ilgi alanı" en gibten konu için bile bi fikir yürütmekten aciz hiçbir ilgi alanı olmayan (pardon burçları unuttuk amk) tiplersiniz. burçlarla ilgilenirim benim ilgi alanım o diyor ulan dıbını gibtiğim iki tane yıldız adı söyleyin desek kuzey yıldızını söyleyip ikinci olarak güneş diyemezsiniz büyük ayı küçük ayı dersiniz onları yıldız değil yıldız sistemi olduğunu bilmezsiniz astroloji benim ilgi alanım dersiniz.

    kızlar daha çok okuyor diyorsun evet okuyor popüler olursa modanın gerisinde kalmamak için okuyor. iskender öyle kitap böyle kitap, iki tane klagib sorsan savaş barış cilt 1 cilt 2 dersiniz anca.
    ···
   tümünü göster