1. 176.
    +5
    @1 okudum ve şunu söylüyorum sana

    arkadaş ortamından tut akrabalara hocalarıma tanıdıklara kadar kısacası beni tanıyan herkes tarafından şöyle açıklanırım: çok iyi, dürüst ve saygılı biri. kendimi sosyal inek diye tabir edebilirim. arkadaşlarımla aram kız olsun erkek olsun iyidir ama mesafemi gerektiği gibi herkesle korurum. hayatta bir kişi dışında kimseyle yüz göz olmadım, kavga etmedim ve kötü söz işitmedim ve söylemedim. (ben kendimi öyle bulmasam da çoğu insan tarafından da dışımı da gayet yakışıklı ve güzel buluyorlar. erkeksi yakışıklı yüz hatları 185 boy fln filan ama bu benim değil çevremdekilerin görüşü)

    şimdi diyeceksin bana ne bunlarda, ben böyle bir insan olmama, ağzımdan tek bir yalan çıkmamasına, yanımda olsun olmasın bırak aldatmayı bir tek kızın gözlerine bile bakmama, mutlu olması için elimden geleni yapmama, ilk sevgilim olduğu için üzerine titrememe, bugüne kadar nasıl ilk ilişkisi benimle olsun istediysem ben de aynen hiç kimseyle bu yaşıma kadar ilişkiye girmemiş olmama, her istediğini elimden geldiğince yapmama, evlenene kadar olmaz olayına ben ondan da istekli olmama ve en acıklısı da ilişkiye başlamayı isteyen tarafın o olmasına rağmen 3 yılın sonunda kıçıma tekmeyi yedim. kendisi ilgi alakayı göstermeye ara ara gerek duysa da benden 7/24 ilgi alaka, tepeye çıkarılmak, başımın üstünde yer edinmek, yeri gelince can sıkıntısına ağzıma sıçsa sesimi çıkarmamamı bekledi. sabır taşı olsa çatlar ki hayatında görebileceğin en sabırlı insanlardanımdır.

    özet: ben ne kadar iyi davransam da hep daha fazlasını istedi ve sonunda beğenmedi beni bunca emeğime rağmen. bana yazdıklarına katılıyorum dedirtebilecek bir kızla şu anda ütopya benim için.

    oh amk ilk defa böyle içimi döktüm
    ···
   tümünü göster