1. 1.
    +2
    yok hacım bak tecrübe konuşuyor. tanıdığım en iyi kazanan mühendis: vodafone elektronik müh. 4200 lira. bilgisayarcıların genel ortalama 2250 - 3750 arası. bu arada odtü bilg. müh arkadaşım 2000 lira maaşla çalışıyor bildireyim. ayrıca bilgisayar ve internet alanında bir buluşun ya da fikrin tutma ihtimali 6 milyonda 1. buluştan zengin olamazsın. bilgisayar mühendisi alacağına adam kurstan çıkan ya da kendi imkanları dahilinde c bilmemne öğrenmiş adama aylık 1000 lira vererek çalıştırmayı daha karlı buluyor, bu da bilg. mühendislerinin yükselmesini ve çok para kazanmasını engelliyor.

    tanıdığım en az kazanan uzman doktor 60 lira aylık alıyor özeldeki dandik hastanelerin birinde üstelik.

    dediğin müdürler vs ise mühendislerden değil, genelde işletme ve finansçılardan gelir. teknik eleman çok nadir müdürlüğe çıkar, o da kendi bölümü ile ilgilidir yine.

    endüstrinin avantajı işletme bilgisi olması, her müdürlüğü yapabilir, ceo luk zor olsa bile gidemeyeceği bir mesafe değildir.

    bütün bunların yanında tanıdığım en iyi para kazanan meslek hukuk, iyi bir hukukçu bir davadan 200-400 arası para kazanabilir.

    seviye düşürme için: am züt meme

    özet: lys ye girmeyenler okumasın amk
    ···
   tümünü göster