1. 1.
    0
    yaklaşık 2-3 hafta önce keşfettim ve yeni bir uygulamaya başladım beyler.
    öncelikle keşfetmem tesadüf oldu deneme yanılma yöntemiyle üzerine gittim
    ve başardım.

    öncelikle sınavların-vizelerin yoğunluğu nedeniyle beynimi hızlandırmanın yolunu
    liseden beri ararım. fakat internette bulduğum bilgiler limon yalamak, korktuğunuz
    bişey görmek vb. beyni uyardığı için hızlı çalışıyor diye okumuştum. denedim fakat
    etkisi pek olmadı. neyse gelelim esas konuya;

    dediğim gibi 2-3 hafta önce saat 19:00 20:00 civarı uyuyup, gece 01:00 gibi uyanıyordum ve gündüz hiç uykusuzluk çekmiyordum. uyandıktan sonra ki 5 saat içerisinde beyin çok hızlı çalışıyor gerçekten, şuan zaman bana öyle hızlı geliyor ki anlatamam yazdıklarım için acelem varmış gibi hissediyorum. hayatımda ilk kez yaşamadım tabii ki 2-3 ayda bir bu durumla karşılaşıyordum fakat uyuma sistemini bu şekilde yapınca çok net hissedilen bi duygu var içimde...

    dün sunumum vardı. hiçbirşey bilmediğim için yine beynimin hızlandığı zamanlarda 2-3 saat sunumuma hazırlandım ve sonuç net şekilde söylüyorum abartmadan, sunumum da ki 2000'den fazla kelimeden hiç birini şaşırmadım. düzgün ve akıcı bir şekilde okudum. (projeksiyonla sunum yapıyordum projeksiyondan yansıtılan kelimeleri ardarda okudum.)

    pdr okuyorum

    editler gözlemlerimle birlikte gelecektir.

    edit1 uyanır uyanmaz limonu mandalina gibi doğrayıp yiyin. beyin buna alışık olmadığı için ön lob'u bu olaya tepki verecektir.(beyin tepki verdiği zamanlarda çok kan ister, bu durumda 4-5 saat boyunca adeta beyin kan ile gusül alıcaktır amk.) evet yemek çok zor ama gerçekten farkı hissedeceksiniz.

    özet yok bin
    ···
   tümünü göster