1. 101.
    +1
    bre deyyus binler anadan ne istediniz, hay dıbınıza koyim sizin. mantıklı düşünemeyen bundan sonrasını okumasın.....
    bakın evlendikten sonrası diye bi ibare var, di mi gözünü gibtiklerim. nerenizle okuyosunuz çok merak etmekteyim. zira abuk subuk anlamlar çıkarıyosunuz adamın asabını bozuyosunuz..

    tekrar ve tekrar yazıyorum evlendikten sonra sadık kalma üzerine yazıyorum. toplumumuzda şöyle bişey var erkek yaparsa bişi olmaz, kadın yaparsa huur. gibtir git ordan. ulan sen yaptın oh mis kadın yaptı öldürürüm laaayn. akıl var mantık var şöyle bi kendini o kadının yerine koy bakalım. kocan seni ayda haftada her neyse aldatıyo, sonra da pişkin pişkin bak sen yapma fena olur diye göz dağı veriyo. ben öyle bine adam bile demem. adamlık kaç tane kadın becerdiğinle ölçülmez. ayrıca kadının annesi de aman kızım erkektir yapar diyosa, öyle anne de düşman başına.

    hülasa evlilik ya da birliktelik esnasında erkek de yapmasın kadın da. yoksa ben önüme geleni çatır çatır gibim, evde de hatun bana paşalar gibi baksın. ne alâ memleket. huur çocuğuna oraspu çocuğu derler bu memlekette. gocunan varsa onun da ta dıbına koyim.
    ···
   tümünü göster