1. 76.
    +4
    @68 sözlükteki en ufak 3. şahısa hakaret olaylarını tespit edilmiş, şahıslara haber verilmiş, şikayetçi olup olmadıkları sorulmuş.

    sözlükte paylaşılan (özel mesaj yolu dahil),tüm adult içerik, küfürleşmeler dosyalanmış. bunları kim yazdığı belgelenmiş.(gönderici-alıcı şeklinde).ki en çok buradan ceza alıcaz gibi duruyor.+18 ibaresi ve 18 yaşaltı için sakıncalıdır ibaresi koymadan adult paylaşıma izin verdiğimiz için.

    buradanda bir konuyu açıklığa kavuşturayım. server yandı demiştik daha önce. çünkü savcılık bizden sözlüğün tüm kayıtlarını istemişti bizde bütün geçmişi silmek zorunda kaldık. bunu çok uzunca tartıştık tek çıkar yolu buydu. eğer haberimiz olsaydı gene silecektik ama bu sefer olaylar gene ani gelişti.şu anda emniyet sözlüğün tüm kayıtlarını ele geçirmiş durumda. artık geri dönüş yok.

    bu tür konularda en yetkili kişi patentia idi ama onunla konuşamıyorum. nezarette olduğu için. sadece sorgularda modların yanında bulunabiliyoruz.şu anda ümit sezer sorguda(mal adam) yanında başka bi avukat arkadaşımız var. gece 2.30dan beri sorgulardaydım. öğlen anca çıkabildim. neyse patentia ile konuşamadım, tutuklanmasını bekliyoruz konuşabilmek için. bilgi ve imkanlarımız kısıtlı oldukları için sadece susma haklarını kullandırailiyoruz.en erken yarın sabah mahkemeye sevkedilecekler. oradanda tutuklulukları istenecek.o zaman bir yol haritası çıkarabilecez.

    şu anda yapılabilecek bişi yok. haberimiz olsaydı en azından herkese uyarı yapabilirdik ama herşey çok ani gelişti.
    ···
   tümünü göster