1. 101.
    0
    şimdi,
    bi tanrı var olsa bile dünyadaki dinlerde anlatıldığı gibi olmazdı. bildiğin yunan mitolojisine benzio. aklındaki önyargıyı kaldırıp en azından bi sorgulama girişiminde bulunan bi insanın bile kafasında bi kaç tane soru işareti oluşacaktır onu yaptıkdan sonra. kuranı kitab-ı mukaddesi okudum ve gerçekden içinde tamamıyla efsanevik şeyler var.
    müslümanların inandığı şeylere inanmanın tek açıklaması ise allahın sınırsız gücünün olması; kafirleri inandırmak için ayağı basılan taşların havaya kalkması (kıyamete kadar), ayın ikiye bölünmesi... allahın dedim çünkü o mucizeleri peygamberler yapmıyo pergamber allahtan yapmasını istio.
    O insanlar zamanında kendi inançlarını yayamak için kan dökmekten kaçınmadılar ve kadın esirleri de aralarında paylaştırdılar; hz muhafazidin kendisi 53 yaşında iken 6 yaşındaki hz aişe ile nişanlanıp 9 yaşında evlenmiştir. haticeden sonra en az 12 kadınla çok eşli evlilik yapmıştır. http://www.islamikonular....ok-evlilik-yapmistir.html Ve özellikle aişe ile olan evliliğine verilen en uygun cevap ise: evlilik allahın emriyle oldu.
    Tamamıyla bi zeka oyunu; o kadar şeyi yapıyosun genç kızlarla yatıyosun açıklaması olarak "allah emretti". karşısındaki cahillikten olağanüstü bişeye inanmaya susamış insanlarda "madem ki allah emretti" diyecek tabi.
    Burada bir allah sömürüsü var.
    Bu kadar saçma bişey olabilir mi, sen her şeyi ona bırak, daha bi "kanıt" olmamasına rağmen o nederse o olur... bu bi kızın gece vakti gecekondu mahallesinin içinden tamamen çığlak geçmesi kadar sorumsuz bi davranıştır. Kurandaki açıklamalar tamamıyla yazıldığı dönemin içerikleriyle uygundur, yaşanan olayları açıklarcasına yazılmıştır.
    ···
   tümünü göster