1. 751.
    +1 -1
    ya arkadaşım bu kadar acıtasyon yapıyorsunuz. Yapmayın ya ne alakası var .işte bilmem millet 150 liralık ayakkabı giyerken sen cakma giyiyormussun. Bende cakma giyiyorum fakirde değilim. Ha niye cakma giyiyorum . Sıralayayım

    1-) kapitalizme ne kadar az destek olursam o kadar az zararını görürüz.

    2-)150 tl verip 1 çeşit ayakkabı giymektense . 30 lira veririm. 5 çeşit ayakkabı alır giyerim .

    3-) Kendi param değil kardeşim ben babama baba sen çalışıyon ben senin paranla gidip 200 liralık ayakkabı alıyorum diyemem. Yediremem ben bunu kendime .

    neymiş üst sınıfa geçince defterleri tekrar kullanmanmış. ya bırak kardeşim ya ben lise hayatımı 3 tane defterle bitirdim. Peki niye fakir olduğum için mi ?

    elbette hayır not almıyordum, yazmıyordum . neden boşuna bi ağacın daha kesilmesine sebep olayım ?

    ha fakirlik evlenememekmiş. Ya kardeşim bu ülkede fakir denilebilecek 10 milyon insan var şimdi bunlar evli değil mi ? :D bırak ya asıl fakir adam evlenir. zengin adam bencildir evlenmez. Fakir olan sadıktır.

    Şu kola meselesinede takıldım. Düşünün 3 arkadaş parkta oturuyosunuz . 1 kutu kola kimseyi kesmez . Herkesin 2 şer tane aldığını düşünün .kişi başı 3 tl yapar toplamda 9 tl . OYsaki 3 tl ye 2bucuk litre kola aldıgınızda hem kola isteginizi keser hemde paranız cebinizde kalır. Bu fakirlik değil tutumluluktur. Aptallık yapmanın gereği yok . yazdığın şeylerin %60 ı yanlıs %30 unuda çarpıtmışsın.
    ···
   tümünü göster