1. 26.
    +5 -1
    küçük yaştaki kızlara düşkünlük ve bununla insanları teşvik etme olayı, 1400 yıllık bir geçmişe sahip demek ki.

    ciddi ciddi birşey daha sormak istiyorum. beden toprak olup, ruh diğer tarafa geçecek ise yalnızca, yani fiziksel olarak mümin ruhlarının birbirinden hiçbir farkı olmayacaksa ve cennet'te suretler olmasa bile kimin kim olduğu bilinecekse; ne memesinden ne zütünden başından bahsediliyor burada arkadaş? meme dünya'ya ait maddesel birşey.

    islam'ın tüm şartlarını yerine getirdim, iyi bir kul oldum ve gerçek bir mümin gibi yaşadım diyelim. ve bu hayatta ekmeğimi kazanmak için de müzisyenlik yapıyorum... teknoloji sayesinde oldukça hoş vakit geçiriyorum. buna alıştım. çünkü "benim zamanımda" teknoloji var. şimdi ben neyleyeyim diğer tarafta bağı bahçeyi arkadaş? inek gibi otta yayılıp ne yapacağım? keser mi bünyeyi hergün piknik ortamı? ben belki alıp amfiyi gitarı, bangır bangır şarkılar çalmak istiyorum? bunu biraz sorguladım. ayette deseydi ki "herkese zamanının güzellikleri bahşedilecek" o zaman işte cennet'te nesiller arasında fesat çıkabilirdi. yeniliği merak eden, kendinde de olmasını isteyen beklenmedik şeyler yapabilirdi.

    ha bana diyebilirsiniz ki "ne gitarı ne amfisi oğlum? onlar maddesel şeyler" ben de derim ki "ben de onu diyorum. fiziksel şeyler maddesel zevkler ve hobiler yoksa, bağ ne, bahçe ne, meme ne?"

    ben cehennem'in, cennet'in ve dinlerin olduğuna inanmıyorum. o yüzden de hiçbir dinin gerektirdiği şeyleri yapmıyorum. bunun yanında yapmadığım başka şeyler de var. kurs adı altında ufak yaşta erkek çocuklarına yanaşmıyorum. 12-13 yaşında kızları ailesine para verip koynuma almıyorum. bunu yaptığım ortaya çıkınca, adalet sistemine sızmış yine benim görüşlerime sahip insanlar sayesinde özgür olacağımdan emin olamıyorum. kendi karı(ları)mı simsiyah bir bezin altına gizleyip, içten içe baldır bacak görünce azmıyorum. en ufak bir et görünce azıp, benden feyz almak için yanıma yanaşan genç kızları iğfal etmiyorum.
    ···
   tümünü göster