1. 126.
    +111 -5
    beyler herbirinizin kişisel durumlarına göre yorum yapmak biraz saçma oluyor. benim burda yazdıklarım, amlı konusuna genel bakışınızda ki bazı yanlışları ve nedenleri ortaya koymak. bunu belirtmek isterim...
    Özelden gelen bazı mesajlar genelde yapılan yanlışlara ışık tuttuğundan soruları ve cevapları buradan da paylaşmanın iyi olacağını düşünüyorum..

    panpamız şık giyinen, ağzı laf yapan bir arkadaşımız olmasına rağmen ilk hamlelerin yanlışlığı yüzünden ilerleme kaydedemediğini söylemiş..

    Soru=dırek konuya gırınce nasılsın senı tanımak ıstıyorum dedımde cok olumsuz tepkıler aldım sımdıye kadar. baska bı seferınde dırek kahveyı aldım gıttım yanına gıne yaraklara geldık. bu ıse bu cozumun varmı bı saglam tanısma bahanesı yada ne bılım buna benzer bı yontemın ?

    Cevap=
    panpa önce kendinde olanların değerini bilerek başla işe.. şık giyinmek, ağzının laf yapması herkeste olan şeyler değil. bunlar seni ortamda ki diğer rakiplerinden önde tutacaktır. yaptığın hamleler yanlış olsa da deneme cesaretin olduğunu gösteriyor ki bu da çoğu panpanın en büyük sorunu.
    - reddedilme korkun yok, olmasın da!

    1-seni tanımak istiyorum diyerek lafa girmek çok kötü bir başlangıç.o saniye bütün kontrolü kıza vermiş ve onu orda seçime zorlamış oluyosun.o da seni hiç tanımadğı için en kolay yol olan gibtir git yolunu seçiyor.

    2-direk kahve alıp yanına gitmek nispeten daha iyi bir hamle olsa da ilk tanışma için biraz fazla bir hareket.

    benim sana tavsiyem;
    ilk iletişimi başlıkta yazdığım şekillerde yapmaya çalış. kısa süren bir hoşsohbetten sonra alabilyosan numarasını al ve ayrıl. alamıyosan da kız benle konuşuyo deyip muhabbeti uzatma sakın. yapılan en büyük hatalardan biri ilk sohbeti gereğinden fazla uzatmaktır.aç, konuş ve kaybol. mümkünse numarasıyla.

    2. ve 3. ataklarda kahveli seçeneği denersen şansın daha da artacaktır. çünkü daha önce ortak bir sohbetiniz oldu ve artık o kadar da yabancı değilsiniz...
    ···
   tümünü göster