1. 1.
    0
    bana oranın saçma sapan yiyeceklerini yedirdiler ve kendimden bahsetmemi istediler. zaman ve bol bol alkol ile 3 çift birbiriyle yiyişmeye başladı. nathalie..
    benimle sürekli konuşuyordu.ama o sırada gibtiğimin cezayirlisi de bununla konuşmaya çalışıyor bizim oralarda da bundan var tarzı şeyler söylüyordu. cezayirli gibiğin ismini hatırlamadığımdan ona z diyelim... biraz zaman geçti ve nathalie yanıma gelip oturdu.siz türkler gerçekten çok farklı , sizde sapşal dürüstlüğü var dedi(ingilizce tam çeviri).bende ona dürüstlüğümüzü değer verdiğimiz kişilere gösteririz dedim..
    ve nathalie bana canım çok sıkıldı sana parisi gezdirmemi istermisin dedi. bende kabul ettim ve başka bir çocukla konuşan kereme durumu söyledim. kerem de tamam bizim alt dairede oturuyor zaten dedi ve göz kırptı.biz tam kalkacakken huur çocuğu z de kalkıp fransızca birşeyler söyledi. nathalie ona hafif bir sinir ile tepki verdi ve 2 dakika sonra bana dönüp oda bizimle gelecekmiş görmediğin yer kalmasın istiyormuş dedi...
    ···
   tümünü göster