1. 826.
    0
    anasını giberim artık ulan
    böyle mal mal herifler varken ben nasıl yükselticem elomu dıbını zütünü gibtiğimin oyununda?
    amk rankedd giriyorum, zaten oyun 45 dakika başlamıyo, birileri sürekli çıkıyo. neden mi, herkes kafasına koymuş "ben gangplank oynucam, ben lee sin oynicam" diye, en sonunda takımın tak gibi olduğunu farkeden biri çıkıyo tabi.

    karşıdaki pickleri geçtim, kendi takımındaki picklere bakmadan seçiyo adam champiyonu. amk karşıdaki adam galio almış, neden gidip veigar alıyosun? yannanını gıdıklamaz ki onun beyin hücrelerini gibtiğim.

    oyun başlar sonunda, o solo top gitmek isteyen eleman mutlaka 3 dakikada 5 kez ölür. carryne bakarsın dakika 10 olmuş daha 30 cs var. jungler gider turret dive yapar, support iki tane ward almaya üşenir...
    şimdi diceksiniz ki bu adamlar yeni mi 30 olmuş da girmiş rankede: hayır! amk adamın 160 wini var! şimdi ortalama 1100 elosu olduğuna göre bu huur evladının, 200 civarı lose u var.
    herifteki eziklik o kadar ki, 160 wini bi gib sanıyo, amk ben şimdiye kadar 30 ranked oynadım benimle aynı eloya sahipsin eşşoleşşek!

    ranked ortalamam 11 - 8 - 16
    ama 13 win 21 lose... ve hiçbirinde ad carry gitmedim.
    anasını gibiyim böyle matchmaking sisteminin.

    solo queue tamamen felaket zaten. adam play tuşuna bastığı anda instalock yapıyo. daha bi kere istediğim şampiyonla oynayamadım amk. 2 gün oldu, rivene yeni rune sayfası yaptım, daha bi kere girip oynayamadım amk.

    herifler botlarla oynayıp oynayıp lvl30 oluyolar, sonra gelip pvp yapmaya çalışıyoalr. anasının dıbına koyyim böyle işin, ne ward, ne map awareness, ne oyun mantığı, hiç bi gibim yok heriflerde. teamfight olur, adam uzaktan izler, hareket olmaz, tank öldükten sonra girer beş kişinin arasına, ölür, item kullanmayı bilmez, survival item almaz, illa 3 tane phantom, veya 3 tane archangel olcak. teamfight olurken jungle yapar, kule giderken jungle yapar, junglerdan buff çalar... daha uzar bu liste. ..

    bi de troller var tabi! ad lux jungler, ward koyan elemanlar(adam oyundan ümidi kestiği anda surrender verir, kabul edilmezse bütün itemlarını satıp ward alır, karşı base e kadar koşar, ward koyar), bilerek feed yapanlar, lvl 6 da baron kesmeye çalışanlar, flamerlar...

    hiç bi zaman flame yapmamaya uğraşıyorum, yapmıyorum da. herkes her zaman iyi oynayacak diye bi kural yok amk. bazen kötü oyun olabilir, karşındaki şampiyona karşı dezavantajın vardır vs. ama adam 0-7 oynuyo, gelmiş bana çemkiriyosa flamein allahını yaparım ona.

    şimdi böyle adamlar varken nasıl arttırıcam ben elomu? secret elo zaten gibildi bu saatten sonra tak kurtarırım onu amk 460 win 470 lose nedir amk? youtube da bi kanal var eloladder mi ne.. adam benden kötü oynuyo ama elosunu yükseltiyo ebesini gibiyim.

    özet: hepsini okuyan varsa yardım etsin amk serverdan mı dır bu kadar huur çocuğu olması? nordic easttayım
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster