1. 101.
    +8 -1
    hiç unutmuyorum lise 3. sınıftayım. 3 sene önce yani..

    (o dönem okula yeni kamera sistemi takılmıştı 4 tarafa )

    neyse ergenliğin tavan yaptığı noktalardayız beyin gibte geziyoruz.. enerji desen zirvelerde.. ders edebiyat dıbına kodumun hocası kitap getirmeyeni derse almıyor biz de atarlı kentin giderli çocukları olarak kitap getirmiyoruz elde tek defter, kara kaplı.. dersin veresiye defteri amk yanımızdan ayırmıyoruz.. yan sınıflardan falan ayarlıyorduk sürekli kitap..

    şimdi bi defasında tuvalete gittim fena sıkışmışım zor yetiştim derse.. amk ders edebiyat hocayı görür görmez tripelere girdim kitap yok.. bi bakiyorum herkes açmış önünde kitapları bi ben bi de yanımda oturan samet diye bi arkadaşta yok.. hoca önce azarladı bayağı sonra gibtiri bastı dersten...

    lan ne yapacaz amk koşa koşa tuvalete gidip bi 10 dakka orda takıldık baktık olmuyor hızlıca kantine gidelim dedik amk müdür falan görürse hemen aileyi çağırır.. görseniz ama deli gibi dolanıyoruz okulda şans ne bi hoca ne bi kimse yok ortalıkta.. neyse kantine gittik biraz takıl sıkıldık gene.. çıkalım dedik topukları yağladık gurraaa koştuk gittik sonra dışarda oturduk biraz sonra zil çalmaya yakın geldik tuvalette zilin çalmasını bekliyoruz ama nasıl gülüyoruz keyfler kebap..

    derken amk terlemiştim yüzümü yıkıyordum müdür gelmesin mi.. ne yapiyorsunuz nden derste değilsiniz dedi hocam su içmeye yeni çıktık falan dedik hocadan izin aldık odama geçin geliyorum dedi..

    lan amk dedik yarraa yedik şimdi oç gibecek bizi odaya bi girdik amk bilgisayar monitöründen acı gerçekle karşılaştık.. hassgibtirrr.. yusuf yusuf bekliyoruz oç işi gücü yok etrafı izliyor..

    geldi hiç birşey demedi direk oturdu koltuğa kamera kayıtlarını açtı son kaydı hızlandırdı işte biz de izliyoruz ne olacak diye mal gibi..

    lan kendimi gördüm sınıftan çıktım deli gibi zıplaya zıplaya tuvalete sonra dışarı çıkşımızı falan hızlı bir şekilde izledik.. kapattı görüntüyü ve yavaşça koltuğu dönderdi bize doğru mal gibi bakıyoruz şoktayız daha biz.. ne yapmaya çalışıyordunuz dedi ? hocam dedim, o kadar geri birşey çıkmadı ağzımdan huur çocuğu anansını gibtiğiminde bi tane hortum vardı nerden bulduysa onu artık altı ellerimizi gibercesine vurdu.. sınıfa gittik sonra eller cepte arka sıraya oturduk o anki duyguyu ve sayın edebiyat hocasına ettiğim küfürleri eminim 7 sülalesi hissetmiştir.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster