1. 1.
    0
    bakın koçum. bu konuda nötr konuştum hep, nötr de konuşmaya devam edeceğim.
    bekarete önem vermem, sevdiğim kadının bakireliğinin bana olan sevgisinde azalma yaratacağını düşünmem.
    kadınların da en az erkekler kadar sevişme hakkına sahip olduğunu da kabul ederim.
    homofobik, transciksüel düşmanı değilim.
    bakın koçlarım, cinsellik insanın temel ihtiyaçlarından birisi. bir kızın bakire olması onun öpüşmediği anldıbına gelmez en basitinden. öpüşmek bile cinsel bir eylem sayılabilir.
    2012 yılında yaşıyoruz, eğer ki şehirde yaşıyorsanız çoğunuzun evleneceği kadın bir ev hanımımdan öte olacak, toplumun çalışma ve eğlence yaşdıbına dahil olmuş kadınlar olacak.
    sizin bu kadınlardan bekaret beklemeniz o kadar abes bir durum ki, anlatamam bunu tarif edemem.

    ben bekarete doğrudan "zar" olarak yaklaşmıyorum. bekareti cinsel eylemlerin bütünü olarak görüyorum. öpüşmek, dokunmak dahil her türlü çift yakınlaşmaları cinselliğin içine alıyorum.

    şimdi keskin bir noktaya gelelim. örneğin er kişisi bakir ise ve bekarete önem veriyorsa ben bunu tamamen dışlayamıyorum. yani adam özel bir insan olması için yıllarca beklemiş, kendisini etrafındaki tonlarca cıvıra kapatmış. biliyorum bu dediğim düşünceyi birçok feminist kadın beğenmez ama bunun pgibolojisi farklıdır.
    bir düşünün yahu, hiç cinsel tecrübesi olmayan bir adamın her türlü fanteziyi yaşamış bir kadınla birlikteliğini. (evlilik demiyorum) kadınla adamın arasındaki uyumsuzluk bariz bi şekilde ortaya çıkacak. adam cinselliği o kadının vücudunda daha yeni keşfediyor iken kadın o adamla üzerine koymak isteyecek. ve büyük ihtimalle bu ilişki sırf cinsellikten dolayı tutmayacak.
    ben bu konuda çiftlerin birbirlerine karşı samimi olması taraftarıyım. cinsel açıdan aralarında büyük farklar bulunan kişilerin ilişkilerinin tek tarafa döndüğünü ve uyumsuzluk çıktığına inanıyorum.
    yani her türlü zevki tatmış bir erkeğin de bakire bir kadınla cinsel bakımdan sorunlar yaşayacağına eminim.
    ···
   tümünü göster