1. 101.
    +2
    ailesi söyledimi bilmem ama ben geleceğimi kereme dahil söylemedim..
    kereme söylesem ne olurdu söylemesem ne olurdu.. bizim aramızdaki bağı size şöyle açıklayayım beyler.. ikimizin babası da subay. aynı devreler.. doğuda teröriste karşı omuz omuza çarpışmışlar biz bebekken.
    ve bizde beraber büyüdük keremle.. adama desemki evi boşalt ben 10 gün kalacağım. boşaltır gider.. karşılıklı bir kardeşlik bizimkisi..

    uçak fobim vardır beyler.bu şirketteki ilk zamanlarımı görseniz gülmekten ölürdünüz..her uçağa binişimde hatim indiriyordum resmen..ama o paris uçağı varya.. ayrı dualar ettim bir şey olmasın diye.. saatlerce hemde.. göreyim yeter diyordum. göreyim ve bir kere daha kokusunu hissedeyim..

    o güzel kokusunu..
    açık alanda olduğunuzu hayal edin beyler.. erkek adam ağlamaz ama , en derin duygularınızı düşünün..en hüzünlü mutluluk yaşadığınız anı.. o anki göz dolmasını ekleyin yanına.. etrafta binlerce güzel kokan çicek. isterseniz muallak deyin lan banane.. aşık olan adam anlar dediğimi.. farklıdır bir aşık olduğun kızın kokusu.. yanından birisi geçer.. kokusu ona hafif te olsa benziyordur.. çıldıracak gibi olursunuz..40 derece hava da , buz gibi suya atlamış gibi olursunuz..ama etkisi geçicidir.. saniyeliktir..işte yanınızdan geçen o olmazsa böyledir aşkın kokusu.. saniyeliktir..
    ···
   tümünü göster