1. 1.
    +36 -1
    şimdi anlatacaklarım liseye başlamadan önceki dönemlerin güzel anıları.. aklıma gelenlerden bazıları. katılanlar, hatırlayanlar vardır belki de..

    bizim zamanımızda 56k modem vardı..

    türk net internetim vardı 3 aylık alıyorduk bitince 146dan giriyorduk telefon faturası da bize kol gibi giriyordu amk.

    (superonline, ixir ve kemal sunal reisin reklamlarında oynadığı e kolay da vardı tabiiki)

    30 saniyelik porn0lar indirirdik.. 1 saatte inerdi.. daha ilk saniyelerinde kendimizden geçerdik o 30 saniyelik porn0larda..

    çünkü porn0 film bizim için lükstü.. biz mahallede toplanırdık porn0 dergi alcaz lan derdik alamazdık utancımızdan da. her mahallede bir eli uzun olurdu o gider çalardı amk.

    mahalle maçları yapardık dizlerimiz yara bere, bazen kırıklarımız olurdu.. şimdi playstation var.. bizim için en lüksü gol 3tü.. tusubasanın oyunu olana imrenirdik..

    hiç unutmam panpalar orta 1 e giderken bizim apartmanda bir kız vardı aşıktım lan ama o zaman çıkma teklifi bile icat edilmemişti amk. arkadaşlık teklif ederdik, kimisi biz zaten arkadaşız deyip züt ederdi. kimisi kabul ederdi, pastaneye giderdik şuursuzca.

    bigibletlerimiz vardı kimisi kontra frenli kimisi vitesli kimisi boynuzlu. atlar gezerdik ebesinin amı gibi..

    sinemaların önünden geçerdik, afişine bakmak bile yeterdi bize.. çünkü o zamanlar porn0 filmler oynardı sinemalarda!

    kafam çıtırdan güzel daha doğrusu ayılıyorum.. bayılmadan azcık deşarj olayım dedim panpalar kusura bakmayın kafa gibtiysem. sizi seviyorum..
    ···
   tümünü göster