1. 376.
    +58 -1
    @339 amlı panpalara amlılar yardım etsin..ben erkek tarafıyım panpa

    @340 öncellikle edebiyat hocanın atar damarlarına attırayım.. cümleyi düzgün kur it!buraya yazamıyosan kızla nasıl konuşuyosun allah bilir...

    - anlattığım şekillerde amlıya yaklaşıp üzerine düşenleri yaptığın halde amlı sana karşı birşey hissetmiyorsa, davetlerine katılmıyor sana ilgi göstermiyorsa sana karşı 'çekim' dediğim şeyin zerresi içinde oluşmamış demektir..
    -bu durumda senin yapacağın hiçbirşey yok..ne kadar üstüne düşersen düş, hediyeler alırsan al,ona onu ne kadar sevdiğini anlatırsan anlat hiçbirşey değişmeyecektir.Çünkü o hissetmiyor! Bunu karar vererek yapmıyor çünkü..ya birşeyler hisseder ya hissetmez! ortası yok!
    -'çekim' dedğimiz şey ya vardır ya yoktur! varsa da ya sürekli yukarı çıkar yada sürekli aşağı iner.. yukarı mı aşağı mı olacağına da sizin amlıya karşı duruşunuz etki edecektir.O yüzdendir ki kızda size karşı birşeyler oluşturmayı başardıysanız hemen 'iyi çocuk' modlarına girip 'çekim' i aşağı yöne döndürmeyin..'adam gibi adam' hareketlerinizle yukarı yöne döndürün ibreyi..
    -Kızın size karşı birşey hissetmediğini anladığınızda bunu ego meselesi yapmayın. herkes sizi arzulamak zorunda değil tıpkı sizin bütün kızları arzulamadığınız gibi.. hemen yönünüzü başka tarafa çevirin, yeni amlılalara yelken açın..bu sefer olmamış olması sistemin başarısız, anlattıklarımızın yanlış olduğu anldıbına gelmez!
    ···
    1. 1.
      +1 -6
      tam olarak burada kaldım :D
      ···
    2. 2.
      0
      Burda kaldım rez
      ···
   tümünü göster