1. 1.
    0
    artık yapmak zorundayım. bazen hani hayattan sağlam bir tokat yersiniz ve sonuna kadar dibe vurursunuzya işte bende tam öyle birisiyim. fazla uzatmayacağım.
    ben bu aileyi 2 senedir keşfettim. 1 yıla yakındırda dahil oldum. hayatımın şu en berbat 2 yılında her defasında herşeyden küsüp lanet ettiğimde (aileme üniversiteme arkadaşlarıma). kendimi hep bu çatının altına attım. 1 sene dışarıdan izledim tıpkı parası olmadığı için içeride ki lezzetli yemeklere ağzı sulanarak masum masum dışardan bakan ve bununla avunan bir çocuk gibi. fırsatını ilk bulduğumda kendimi hemen içeriye attım. raconu biliyordum hep bu atmosfere uygun hareket ettim. ben büyük bir kaybeden olarak kendimi hep burada kazandım hayatımın en kötü anlarında. hayata olan enerjim hep bittiğinde burada şarj oldum. çok şey aldım siz panpalarımdan. güldüm eğlendim. elimden geldiğincede çok şey vermeye çalıştım. ama artık enerjim kalmadı. bir ders yılının daha sonuna gelirken bir sürü sıkıntıyla bu seneyi de bitirmeye çalışırken hem maddi hemde manevi artık finishe yürüyecek gücüm kalmadadı ve dizlerim üstüne çöktüm. ve sizden küçük ama kendim için büyük bir yardım istemek zorunda kaldım. utanarak ve sıkılarak ben bir kaybeden olarak bunu istediğimde belkide tam olarak dibe vurmuş olacağım ama bir el lazım tutunmam gereken. bu el ne ailemden ne de arkadaşlarımdan gelmedi. çünkü ailem de benim gibi berbat bir döneme girdi. arkadaşlarımsa hep iyi gün dostuymuş. bu yüzden utanarak ve sıkılarak sizden bir el istiyorum tutunup ayağa kalkabileceğim. olay şu finaller 1 haftaya biticek ve ben ailemin yanında olmak için gibtir olup gideceğim. ama gitmeden kapatmam gereken bir borç defteri var. malum bir tak yedik eve çıktık. büyük bir kısmını topladım ama hala 100 tl ya ihtiyacım var ve dedim ki panpalarım hesabıma 5 er 10 ar bir şeyler atarsalar bu işi halletmiş olurum. bir kez daha borçlansamda bu kez gocunmayacağım bir yere borçlanacağım size bana en samimi olan bu aileye. hala utanıyorum ama bana bunu yapan hayatıma dolayısıyla kendime sokayım.
    özet: beni anlamak istiyorsan oku panpa
    edit: ulan şu tak atanları nasıl gibsem bilmiyom ki amk. plım tekrar söylüyorum. ben sizi dolandıracak kadar aşağılık bir o.ç değilim. bunu size yalvarmak içinde söylemiyorum. atamasanızda gibiniz sağolsun
    ···
   tümünü göster