1. 626.
    +27
    aşık olmamış,bi kız tarafından hardcore gibilmemiş, kızların gerçek yüzünü(bencil, maymun iştahlı, erkek gurununu, hegamonyasını ayakları altına almaya programlanmış) görmeyen bi adama bunları anlatırsın da uygulatamazsın çok zor.bu arada xavier blonde mi okudun?.bi de üzgünüm ama ya alfa erkeksindir ya da kusursuz bir oyuncu bunun orta noktası yok. kusursuz bi oyunculuk ise samimiyet yolları üzerine kuruludur.(paradoks evet)
    aslında dedenin anlattıgı olay sadece kız işlerinde geçerli degil. yani bazılarınız kendisinin bile komik bulmadığı şeyleri sırf ortam uygun diye söyleyip tepki almayı umuyor. veyahut bi yerde duyduğu şarkıyı sırf milyonlarca kişi dinliyor diye begeniyor, şarkı tak gibi gelse bile. örnekler çoğalabilir. hiç hoşuna gitmeyen bir olguyu begenmemesine ragmen mantıgı ile begenmeye çalışıyor.(bu kadar adam sevdiyse iyi bişi lan bu sevmeye çalışayım).bi şey bi insan sevmeye çalışılmaz ya seversin ya sevmezsin.

    şöyle bi örnek vereyim. hepimiz aşık olduk dıbına koydumun yerinde. kızla dışardasın bi durum oldu ve çantasını tutmanı istedi(çok ekstrem olmadıka tabi ne bileyim kızı pıçakladılarrsa kız ölüyosa al çantayı o ayrı * her neyse hepimiz hissetmişizdir bu durumu.

    içten gelen ses:tutma hacı o çantayı tutma kendimizi kötü hissedicez.

    mantık:olum nolmuş amk ne kadar büyütüyon alt tarafı 5 10 saniye tutucan. sevmiyon mu sen bu kızı?

    işte yannan var genelde mantıgı dinliyosunuz. dinlemicen çok net. sosyal ilişkiler zeka ile yürümez sezgilerle ilerler.

    o dıbına soktumun çantasını tutmicaksın, koysun kenara (bir kere tut bişi demem de bunu tekrarlattırma)

    konudan uzaklaştım çok spesific bi örnek gerçi ama beni anlayan anlar ya *

    özet:içinden gelmeyen, seni rahatsız eden,en ufak bi duraksama yaşadığın hiçbir şeyi yapma.
    ···
   tümünü göster