/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 5276.
    +2 -1
    ulan herkes yazıyo bende yaziyim dedim be veee(gay değilim lan)
    aslında özelden yollicaktı ama alın a.k.

    Ben ne diyeyim kız sana. Ne diyeyim de acını paylaşıp senin yanında durayım. Mümkün mü ki böyle bir şey ya da mümkün olsa sana bunu yapar mıydım, yapabilir miydim? Miray gibi güçlü olmayı öğrenmen gerekiyor ama ondan farklı olarak sen yaşayacaksın.
    Ne zaman ilallah etsen hayattan, eşşek gibi içmek istesen, leş gibi nikotin koksa nefesin, acıdan bağırmak istesen ama bağıramasan da ciğerlerin parçalansa, gözlerini kapatacaksın. O anda sol omuzunda bir el, o elde atan damarları hissedeceksin. O tek el her nasılsa boynuna inciden bir kolye takacak, inciler senin ısınla ısınacak ama orada durmayacak daha da ısınacak ve sana yaşama ateşi verecek ve fısıldayacak. Hayır, istesende bağıramaz onlar, ancak fısıldar çünkü sen duyabilirsin ancak onları ve senin onlar, hernasılsa sen de onlarınsın;artık kurtulamazsın.
    Bu akşam biraz yürüdüm boğazda, bir saat kadar, hep bir vurgun bu sevdayı dinledim,ve dedim ki seni ama aslında Miray'ı düşündükten ve puslu bir camın arkasına saklanmış ayı gördükten sonra, bu şarkıyı iyi ki Sezen Aksu söylememiş, yoksa şu kıyıdan atlamak işten bile değil.
    Seni sevmiyorum aslında, bu hikayeyi kendin için bencilce paylaştın, bizi hiç düşünmedin. Şimdi devdıbını yazacağını söylüyorsun ama bizden hiç bilmiyorsun, ya dayanamazsak, ya dayanamayacağımızı bile bile gelip okuyorsak ve kolyene yeni inciler ekliyorsak, ya o inciler herbirimizin kalbinden ciğerinden, kopan duygularsa ve bunu anlatırken bile gözyaşlarının tuzu ruhumuzu yakıyorsa.
    Olsun, hepsi sana helal olsun;değiştirdin bizi sen, burnundan sümükler akan ama hayata daha değişik yerlerden bakan, umuyorum ki daha iyi insanlar yaptın. Madem ki böyle bir gücün var senin, o zaman sen kaçamazsın, bağıra bağıra anlatacaksın hikayeni, kafası alamayanlara binlerce kere haykıracaksın, ben buradayım işte yanımda Miray diyeceksin ama sonra... Ya sonra? Sonra boynundaki kolye daha da ısınacak, fısıltıları incilerin daha da netleşecek daha da artacak, o zaman yeni hikayelerin vakti gelecek, hayır deme boşuna, kaçamazsın, çünkü yeni hikayeler ancak tamamlayabilir seni, Miray'ın yeni hikayalere ihtiyacı olduğu gibi.
    Ne diyeyim kız sana, ne diyebilirim ki, keşke bu gerçek bir kağıt olsaydı, bu yazılar mürekkeple değil kanla yazılırdı; yine de kağıda düşmüş gözyaşlarından dağılmış yazıları seçmeye çalışır mıydın?
    Hadi ama acele et, kuzey rüzgarı bekliyor bizi, yeni maceralara zütürecekmiş; belki yol da Miray'ı anlatırsın bana, anlatır mısın sahi?
    (uzun süreden beri yazmıyorum, kusuruma bakma)
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster