1. 901.
    0
    manga 588 sonrası tahminim şu; itachi sasuke'nin son sorularına cevap verirken, madara kusursuz susanoo ile kageleri gibecek, birkaçı ölecektir evet. ama gaara ve raikage kesin kalırlar.

    eğer kishimoto mangayı sona yaklaştırmak istiyorsa tsunade de ölecektir ki köye dönüldüğünde savaşın yaraları sarılıp normal hayata dönüldüğünde naruto'ya hokage olma şansı doğsun. sonra sasuke köye gelir ortalığı dağıtmak ister, ama naruto sasuke'yi pain'e yaptığı gibi önce gibip sonra nasihat vererek karanlık taraftan beri çeker, buna hepimiz eminiz amk. çünkü naruto'nun tarzı bu. he ama kishimoto diyorsa ki ben daha bu mangayı uzatırım kardeş tak gibi para kazanıyorum, o zaman daha yıllarca gibko gibko bölümler görürüz.

    o değil de göz sıralamasında hani rinnegan>byakugan>sharingan dı lan? sharingan böyle şeylere kadirse rinneganla ne yapacak madara amk onu merak ediyorum. hadi diyelim oldu da itachi edo tenseiyi bozamadı, madara öyle abartılmış güçlerle tobiyi de yanına alarak dünyayı yok eder lan dünyayı, gibmişim birleşmiş shinobi ulusunu.
    ···
   tümünü göster