/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 5351.
    +4 -1
    buz kestim amk. (bkz: reiis) adlı yazar cok dogru acıklamış kesinlikle merve denen kızın babasının parmagı var bu işte. ama ben toylukla mı dersin cocuklukla mı dersin bir çok kez denedim kız yüzünden ama gözün dönmeden intihar edebilecek insan tanımıyorum ben. yk sevişip bilmem ne yapıp intihar etmek olmaz benim gözüm dönmüştü 42 tane agrı kesici antibiyotik antidepresan vs içmiştim toplamda tansiyonum 20 ye 14 e fırlamıstı. ve saat 4.56 da kalp çarpıntısından uykudan uyandım saate baktım 4.56 ve o an dedim ki benim hayatım bu kadar değersiz değil. annemlerin yatak odasına daldım uyadandırdım hemen hastaneye yetiştik. bilmiyorum bunları yazmak istedim. ama kurban oldugum annemin taku yiyeceğim babamın gözlerini yaş dolu bıraktım. burnumdan hortum soktular midem yıkandı. kalktım babamı görmek için. 7 sene içerde yatan küçük kardeşi için adam öldüren 2 gün dagda ac susuz kalmak zorunda kalıp teslim olan ve o kadar zorluga ragmen kendine hayat kuran bizim için yaşayan bu adama nasıl yaptım dedim. cıktım yataktan baktım ki adamın gözleri inanılmaz olmuş ağlamaktan. babası öldüğünde aglamayan hiç bir şekilde yılmayan ayakta duran o adamı aglatmıştım ben. sarıldı bana tekrar aglamaya başladı. 2 dk falan öyle durduk ben sürekli özür dilemiştim. kafamı cevirdim ki ordaki hemşire bile hüngür hüngür aglıyor başka bir hemşireye sarılmış. o an anladım hayatın ne kadar degerli oldugnu. o zaman anladım evlat acısının en cesaretli en yıkılmaz en babayigit en gaddar en sinirli adamı bile yıkabileceğini. evet o adamı ben aglattım kendimden her zaman nefret edeceğim bu yüzden. ben nefret ederim sarılmaktan öpmekten. hala nefret ediyorum ama ben onlara bütün kalbimle sarılıyorum hayatı onlar için yaşıyorum. bir evladım oldugunda da onun için onlar için yaşayacagım. inan merve ben derinden hissettim evlat acısını o gözlerde gördüm ölümümün hayalini. güzel annem bir abisinin karısının kafasına sıktıgını gören annem. 7 abisinden kacıp üniversite okumaya giden annem. o gözyaşlarını gördükten sonra ne denebilir ki. merve baban sana cok büyük bir hata yaptı belki hiç ilgilenmedi belkide baba olacak son kişi. keza annende öyle varsayalım. ama o içdeki evlat sevgisini cocugun olunca anlayacaksın. hayat insanları bazen böyle olgunlaştırıyor.

    aslında anlatmak istememdeki sebep şu. miray senin aşın olabilir miray herşeyin olabilir sebebide miray senin ilkindi merve ergenlikteki hormonların sana herşeyi yaptırabilir. çok geç değildir bence seni anlayacak bir erkek seni bu bataktan kurtarabilir. ve en önemlisi evlat merve. senden olacak içinde hep bir parçasını taşıyacagın bir varlık. ben çok önceden gördüm merve evlat sevgisinin ne demek oldugunu. inanmazdım kimse evladı için ölmez diye ama ölür. bir saniye düşünmeden senin annende babanda ölür. ne dersen de. umarım okursun benim senin henüz sormadıgın sorularına cevabim bu

    bir evlat

    not : bunu yazarken kendi içimde gittim geldim ama dogru olan bu herkesin okumasını dilerim belki içinizde evladı olanlar vardır. onlar iyi bilirler bunu. o zamanı geri alsam ne taptıgım sevgilimi geri isterim ne de başka bir şey sadece o günü yaşamamak annemin babamın gözyaşlarını görmemek isterdim.

    not2 : bu yazıyı okuyanlar bir evlada sahip olduklarında beni anlayacaklardır

    seni bu bataktan sadece evlatların kurtarabilir
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster