1. 276.
    +6
    kardeşim çook uzun zaman sonra senin için sözlüğe bir şeyler yazacağım.
    Başına gelen olay hakikaten çok kötü be.Aynı şeyleri yaşamışız hemen hemen. Benim hatunla ilişkim 4 buçuk seneydi.Çok sevdim, çok değer verdim, kimsenin yapamayacağı fedakarlıkları yaptım onun için.
    Neyse ben askerdeyken bu bana sormadan arkadaşlarıyla dağ gezisine gitti, bursa ya bir erkek arkadaşını yurtdışına yolcu etmeye gitti, tatile gitti ve hiç birine izin vermedim.Ama gitti işte. Tutamıyorsun be.Gidiyor. öyle arkasından bakıyorsun sadece.Bir insanı bu kadar çok severken nasıl gider diyorsun.
    Yapacak bir şeyin yok kardeşim. Sinirli hareket edersen kızı kaybedersin. Sakin ol.Ama gideceği varsa her türlü gider,her türlü aldatır. Bazen geri çekilip olan biteni izlemek en güzel karardır. Sıkma kendini, üzme tatlı canını, insan neleri atlatıyor, vazgeçiyor.alışıyorsun her şeye.
    çok sevdiğin için mantığınla düşünemiyorsun.Ne okan biniyle kavga et,ne başkasıyla. sana yakışmaz. söyle içindekileri mesajla. sonuna da gitmek istiyorsan kararına saygı duyuyorumu ekle. zaten seven insan her türlü fedakarlık yapıp gitmez.sen de önüne bakarsın.
    ···
   tümünü göster