1. 301.
    0
    panpa nasil bir yasam tarziniz var bilmiyorum. hayat gorusunuz falan.. ne bielyim. kizli erkekli tatile gitmeye izin verecek bir ailesi varsa, kiz bunu seni kaybetmek pahasina goze aliyorsa, sensiz gidebiliyorsa pek de aklima guzel seyler gelmiyor ama icimde de bir sey kalmasin diyorsan, konus son kez ve bitir. bu konusmada gitme kal falan olmasin. kararli oldugunu goster. soyle bir sey diyebilirsin mesela:

    bak selin, 5 senemiz gecti beraber. iyi gunlerimiz oldu, kotu gunlerimiz oldu. ben gozumu sende actim. senden baskasini dusunmedim. hep seninle olmak istedim, hala da oyle olsun istiyorum. ben seni namusum olarak gordum, ileride cocuklarimin annesi olacak, olabilecek kadar yuksege koydum. hem kalbimde hem de kafamda en tepeye koydum. belkide hatayi burada yaptim. yapmamaliymisim. sen bunu zedelemek icin, kalbimdeki ve kafamdaki yerini dusurmeye calisiyorsun. 5 yildir gordugum ve hayal ettigim selin bu degil. kendini benim yerime koy ve icinin rahat olup olmayacagini dusun. ben rahat olamam. dunku sevgili degiliz. madem sen bana ragmen kararindan vazgecmiyorsun, beni hice sayip gidiyorsun, o zaman yolun acik olsun. ben seni kalbimde ve kafamda hep en yukarilarda tasimaya devam edicem. eger devam edersek sanirim bu degisecek. bu yuzden seni daha cok kiracagim, uzecegim. sana keyifli tatiller. kendine iyi bak.

    panpa, aranizdaki konusma seklini, ne bileyim iste sen nasil etkileyecegini daha iyi biliyorsundur. ben kafamdan boyle bir sey yazdim. sen de buna benzer bir sey soyle. yine kavga edeceginizi dusunuyorsan da bunu mesaj olarak yaz bir sekilde. ama cevap bekleme. cevap yazarsa, ve o cevap bir sekilde tartismaya falan donusecekse hic karsilik verme. giderse zaten amina koy senin onun. bak ben onun amina koyayim demedim sana saygimdan dolayi. sen koy onun amina. yine de son karar senin.
    ···
   tümünü göster