1. 201.
    +1 -4
    beyler hem seri yaz diyorsunuz durun amk en sonunda vericem capsi.

    karıyla evine girdik. ağaoğlu andromedalarda oturuyordu hala oradamı bilmem amk. telini isteyene veririm pm atın ama gecelik 1000tl istiyor kevaşe parası olana. karı girdiğim gibi armani gömleğimi yırtarak çıkardı o kafayla dedim napıyosun kızım gerizekalımısın. sonra bir süre hatırlamıyorum ama ikimizinde çırılçıplak olduğunu hatırlıyorum. kalktığında 17cm olan gibime sakso çekiyordu ama ben bişey hissetmiyordum. ayrıca gibim kalkmıyordu amk.

    baya uğraştığını hatırlıyorum sonra içerden mavi bir hap getirmişti onu içtim suyla.(sonradan araştırdım ismi finegraymış azdırıcı)

    onu içtikten sonra gibimin kalktığını hatırlıyorum. bir hayli azmıştım ve prezervatifsiz gibmiştim karıyı. bir ara hayvanlar gibi üstünde tepindim ve öküz gibi terledim. ter damlalarım karının zütüne, sırtına damlıyordu. karı zaten çok güçsüzdü, istediğim pozisyona sokuyordum ve gerçekten onunda çok zevk aldığını hatırlıyorum. gibimi amından her çıkardığımda adonislerime ve karın kaslarıma dıbını sürtüyordu. daha sonra kafasını baklavalarıma bastırığ yalatıyordum. ondan sonra sakso tabi. ve yeniden amından gibmeye başlıyordum. ilaç beni çok zor boşaltmıştı. sabah olduğunda hala hayvan gibi gibişiyorduk ondan sonra uyuyakalmışım.
    ···
   tümünü göster