1. 551.
    +2
    @453 hamdi bey panpa kaderde burda karşılaşmakta varmış. ayrılık konularından çıkamıyosundur şimdi yeni ayrıldığınız için. görünce dayanamadım kendimce birkaç tavsiye vereyim dedim burda da. *

    ozan panpa geri dönmeyeceğim diyorsun, haklısın da, dönme bırak o dönsün döneceği varsa. bir şey tavsiye edeceğim sadece. bir mesaj at, smsle ya da facebooktan ya da nerden olursa sana kalmış facebook tercihimdir ama.
    yediremiyorum diye başla para konusuyla ilgili olarak. bende isterdim çalışmayıp seninle gelmeyi, birlikte iyi bir tatil geçirmemizi, iyi bir yerde tatil yapabilmeyi, durumu benden daha iyi olan arkadaşlarına ayak uydurabilmeyi falan filan biraz acındır kendini.
    gururunu son kez kenara bırak bu mesajı yazarken. eğer yapabilirim diyosan yap tabi çünkü biraz kötü hissettirir bunları yazmak.
    ayrılmak istemiyorsun ama bunu yapmazsan koskoca 5 yıla yazık olacak. en azından geç olmadan barışma ihtimaliniz olacak çünkü aranız soğumadan barışmanız daha iyi. belki de bişey değişmeyecek ama bu zaten bir veda mesajı gibi bi mesaj. devam ediyorum.
    sana bunu söyleyemedim ama içten içe bitirdim kendimi bu konu yüzünden. senin bu tatile gitmen kendimi kötü hissettirdi, kıskançlık bir yandan, gurur bir yandan bastırdı. sen bunu anlamadın. kendi kafana göre hareket ettin. karı koca gibi her durumda birbirimizin yanında olmamız gerekirken beni bu durumda yalnız bırakmayı tercih ettin. ben bunca yıllık sevgilimi, ben çalışırken ve yanında olamayacakken, ona yavşayan bi binin eline bırakamam. bunca zaman yaz tatili planları kurmuşken 2 hafta boyunca benim yanımda değil de onun yanında olman ve benim de sensiz geçen 2 hafta içinde çalışmak zorunda olmam beni bitiriyor... diye devam et kafana göre ekle veya kaldır bişeyler.
    mesajın sonuna da; eğer ben bunları düşünürken sen kendi eğlenmeni düşünmüşsen ve beni hiçe saymışsan sana diyecek hiçbir şeyim yok. 5 yıllık ilişkimizi bu konu yüzünden bitirmemiz gözünde değerimin ne kadar olduğunu gösterdi bana. yaşadığımız her şey için teşekkürler. seni hep sevdim ve seveceğim. kendine iyi bak iyi eğlenceler..
    sonunu kendine göre bitirebilirsin panpa. cümleleri kendinize göre uyarlarsın ben kendime göre yazdım çünkü.
    kendim yaşamış gibi yazdım bunları. çünkü bende yaşadım bir iki hafta önce ayrılık acısını sanki kendim yazıyormuşum gibi hissettim. umarım yardımcı olur panpa. 5 yıl mk boru mu, bu kadar kolay bitmemeli..

    edit: dün gece yazmayı unutmuşum panpa çok zorlama bu arada olmuyorsa olmuyordur. olacağı varsa zaten bu durumda olmazdınız. ne varmış bu çocukta da hayır demene rağmen gidiyo onu da anlamadım. daha doğrusu kötü düşünmek istemiyorum sadece. neyse panpa gel de konuşuruz.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster