1. 1.
    +33
    San Marino forvetinin tarihi açıklaması : Turnuva Boyunca Ayağıma 63 top geldi hepsinde de santra yaptım

    evet beyler yanlış okumadınız. bu açıklamadan sonra durdum san marino takımını arastırdım. Elde ettiğim bilgiler ilginç .
    - San Marino, UEFA ve FIFA'ya üye olduğu 1988 yılından beri tüm Avrupa Şampiyonası ve Dünya Kupası elemelerine katılmasına rağmen bu elemelerdeki herhangi bir maçta galibiyet elde edemedi.
    -Dünya sıralamasında 207. ve son sıradalar.
    - Bugüne kadar 103 milli maç yapmışlar ve sadece 1 kez galibiyet sevinci yaşamışlar. O da Avrupa’nın bir başka zayıf takımı Liechtenstein’a karşı.
    -Bu tarihi maçın dışında 3 beraberlik ve 99 yenilgi elde eden San Marinolular, güçsüzlüklerinin bilincinde oldukları için sahaya güle oynaya ve adeta amatörce gol yemeye çıkıyorlar. Öyle ki, 6 golden az yiyince çocuklar gibi seviniyorlar.
    - 103 karşılaşmada toplam 445 golü kalesinde gören San Marino Milli Takımı, maç başına ortalama 4.32 gol yiyor.
    -38 karşılaşmadır galibiyet yüzü görmeyen Avrupa temsilcisi, eğer 2 maç daha kazanamazsa Papua Yeni Gine’nin 40 maçlık olumsuz rekorunu egale edecek.
    -Kalecileri Aldo Simoncini kendi kalesine bir gol atarak milli takımın en golcü futbolcuları arasına ismini yazdırdı.
    edit: burada san marino takımının taraftar kitlesini oluştuyoruz beyler. Galibiyet için kalbimiz onlarla olacak
    edit 2 : 10 mart 1993 tarihinde San Marino ile karşılaşan Milli takımımız 4-1 in rövanşında 0-0 berabere kalarak taraftarı olduğumuz takımıza tarihteki 3 beraberliğinden birini ve ilk puanını kazandırmıştır.
    edit 3 : beyler face ve twitter adresleri de var ama onlardan tamamen bağımsız açılmış bi grubuz. yine de ben takip etmek isteyenler için adreslerini veriyorum.
    https://twitter.com/sanlisanmarino
    edit 4 : bu bir sosyal sorumluluk projesidir

    --spoiler--

    10/09/2013

    --spoiler--
    tarih bu günü not etsin beyler..
    polonya karşısında 22.dk da alessandro della valle'nin attığı gol ile 26 yıl sonra ilk kez dünya kupası elemelerinde gol atmış bulunuyoruz.
    ortalık bayram yeri panpalar.

    --spoiler--
    ···
   tümünü göster