1. 26.
    +1
    dememeliydim

    Hayal kurmama izin ver. Rakıya esir ettiğim düşlerimde, tek yaşayacağım sade, ufak, çalışma masamda resminin olduğu evimizde. Sen olmayacaksın. Ben olacağım. Sen benim içimde olacaksın, ben seni dillendirmeden, herkesten saklayacağım…

    Yoruldum birkaç gündür. Gitmenle gitmemen arasını düşünmekten. Ama inan bir fikir sahibi olamamak en zor olanı. Gittiğinde ne yapacağımla, kaldığında ne diyeceğin adama koyanı. Şimdi kaldırdım panomda asılı, elinle yazdığın notları. Tarih, bütün aşklara değer bir seni seviyorum, iki baloncuk bir parantezden oluşan gülücüğün, y’nin kıvrımları, raptiyenin yaraladığı kağıt uçları… sanırım kafayı yemek üzereyim. Saçmalıyorum. Tuttuğun takımın rengine uysun diye yan yanayken raptiyeler senin de saçmalaman gibi.
    Aman be! Ne konuşturuyorsun? Gittin işte. Terk ettin en acılı yanımı. Seven gitmez kadın! Şimdi dilimde makyaj olarak kaldı adın! En çokta rujsuz kırmızı dudakların! Özlemiyor muyum sanıyorsun? gibtir git be kadın! Adını yastığıma ezberleterek uyuyacağım!
    Gitme... Özür dilerim. Dememeliydim.
    gibtir git dememeliydim.

    bunu ne zaman yazmışım amk
    ···
   tümünü göster