1. 326.
    -2
    kurttan evvel berkay ariyo amk.
    +kardesim hallettin mi?
    -cok sagol kardesim sayende.
    +musaitsin demi?
    -evet
    +nerdeysen aliyim alkol ismarlayim hemde eskilerden konusalim biraz

    adamligin kiralini yapti mecbur buluscaz..

    alkoller alinir tenha biyere gidilir arabada sarki acilir.

    +kardesim canini gibacak ama duygu vardi hatirladin mi lise 3 de 7 ay cikmistin.
    -evette nerden cikti bu?
    +aranizda gecenlerden haberim var belki bana dusmez ama hic utanmadin mi kardesim?
    anasini gibiyim olayi anlatiyim kisaca kiz kapali zengin bi ailenin kizi ben 7 ay pesinde kostum ayarladim kizligini bozdum sonra sevgim bitti ayrildim amk nasil serefsiz bi insan oldugumu ilk kez yuzume vuran degildi berkay..

    -berkay ne deyim bilmiyorum nasil ogrendin?
    + biz cok cok yakin arkadastik onla insan arkadasina anlatmaz ama ben sevdim onu konustum bi sure sonra anlatti.. seni hala seviyo olsa aradan cekilcek hatta onun adina seninle konuscaktim.. simdi beraberiz sen belki nasil midesiz adamsin diyceksin ama ben onu seviyorum ve senin yapmadigini yapip onu sahiplendim.. bugun niye yardim ettim bilmiyorum... aranizda olanlari baska birisi biliyo mu?
    - hayir
    +senden ricam aramizda kalsin.
    - berkay ben o olaydan sonra kendime cok lanet ettim..cok kotu oldum pisman oldum onun yuzune baktikca artiyodu pismanligim sen cok iyi birisin..ben yaptiklarimin bedelini oduyorum.. haddim degil ama onu uzme tamam mi?
    + bunlarda aramizda kalsin normal arkadas gibi devam edelim. medeni halim seni yaniltmasin kiza soz verdim ama ben senin agzindsn bi dahs o kizla ilgili bisey duymuycam. simdi in arabadan..

    adam hakli ne desr hakli amk oldurse serefsizim hakli.bu arada sehir merkezi icin 3-4 km yol yuruttu oc ama hakli lanet olsun
    ···
   tümünü göster