1. 201.
    +14
    @1 duygulandım bin

    hayatım öyle anlarla dolu amk. hala sağdır kendisi allah uzun ömür versin zaten şu an kaybetmeye dayanamam direk intihar ederim heralde (ciddiyim). hayatım boyunca el kaldırmadı bana kötü konuşmadı. çocukluğumdan beri kahvelerde biranelerde takılırız. çok severiz birbirimizi ama daha bir defa bile seni seviyorum diyemedik birbirimize. en duygulandığım zamanda şuydu panpalar mart sonu nisan başıydı herhalde vizelerim var onlara çalışıyorum feysten yazdı aloo ne yapıyorsun diye (doğru he çok fena türkçe kullanır yazarken) ders çalışıyorum dedim ve bana aferin oğlum sana güveniyorum dedi ağladım amk bu yani buda böyle bir anımdır.

    bu arada babasını kaybetmiş panpalarım başınız sağolsun allah rahmet eylesin.

    edit: hatta son günlerde yaşadığımı da anlatıyım şimdi aklıma geldi. final dönemi geldi 2.senemde birinci sınıfım amk amcam ailede tek okumuş kişi ve onu hep dinlerler onun yüzünden bu istemediğim bölüme geldim amk. okuyamıyorum istemiyorum okumak bu senede final hemen okundu ilk sınav aynı gün 34 almışım kaldım yine. söylemedim tabi evdekilere ama dertliyim arıyolar istemiyorum konuşmak falan babam bütün gece uyumayıp benim sıkıntılarımı düşünmüş acaba nesi var falan diye annem söyledi çok üzüldüm lan ve 2 gün geçti hala aramadılar rahatsız etmemek için bende aramadım hay amk ne kötü bi adamım ya

    edit2: dersleri söyledim ve bana verdiği tepki gibtiret amk seneye geçersin amma üzüldün ha dedi üstünede hadi bak ben biraz biriktirdim yazın seni tatile yollıyım dedi baba budur!
    ···
   tümünü göster