1. 1.
    +2
    evet benim küçük ibibişlerim

    sabah telefonumun alarm sesiyle uyandım. üzerimi değiştirip sabah koşuma çıktım.

    yolda köpekler vardı tam 5 tane çete gibi muallakler beni görünce havlamaya başladı. Karşıda da kızlar otobüs bekliyo artislik yapıcam ya giblemedim köpeklere doğru koşuyorum.

    korkutuğunu belli etmezsen saldırmaz demişti bi arkadaş. ha onun ben anasını avradını cümle kuran ağzını gibiyim. köpekler dellendi aramızda 10 metre var biri bi koştu bana doğru onu gören diğer 4ü de havlaya havlaya geliyo üstüme. dedim giberim artisliğini canlı canlı yicek beni bu muallakler karşıya kızlara doğru koşmaya başladım. kızlarda korktu tabi önde ben arkada 5 köpek.

    Hemen şortumu çıkarıp durağa ve kızlara işemeye başladım ama köpek gibi bi ayağımı kaldırıyorum filan. köpekler beni onlardan sansın diye osuruyorum koku bırakmak için. Neyşınıl coğrafikte öyle görmüştüm.

    kızlardan biri bağırmaya başladı diğeride kustu böyle her yere dıbına koyiyim kokumu bastırdı.Bağıran kıza sinir oldum havlamaya başladım bende.bi baktım köpeklerden biri arkama geçmiş bana çakmaya çalışıyo senmisin bna çakan bi kitledim bunu kaldı öyle hayvan.

    yaşlı amcanın biri su döktüde ayrıldık.kızlar şoka girmiş tepki vermiyorlar gördüklerinden sonra dedim fırsat bu fırsat şunları bi gibiyim. soydum birini tam gibicem otobüs geldi.

    şöför dedi napıyosun kırıcaksın kızın belini dedim kırarmıyım. yok kırıcaksın filan kime kırıysun nası kırıyosun bi kavga tutuştu orda dövdüm şöförü bi güzel

    devdıbını otobüsün kamerası kaydetmiş ibibişlerim.

    http://www.youtube.com/watch?v=C91a2mzD9EY
    ···
   tümünü göster