1. 926.
    +13
    şunuda ekleyelim panpalar kadına oral ciks yaparken özellikle onun bacaklarıylada en azından bir elinizle temasta olun belli sürelerle kasılmalar başlayacaktır. Eğer dilinizle boşaltmak istemiyorsanız bu kasılmaları takip edin.

    -kasılmalar sıklaşmaya başladığında kadının zevki üst doruklardadır ve içine girmeniz için tam zamanıdır ortalama 3-4 saniyede bir kasılma oluyorsa

    -yavaş yavş dilinizle yukarı doğru çıkıp öpün eğer tecrübesi varsa daha önceden kadın öpüşmekten çekinmeyecektir( nadir istisnalar olabiliyor gerçekten).

    -içine girdiğinizde acele etmeyin bir tempo oluşturana kadar yavaş yavaş ve sonuna kadar ittirerek başlayın hızlandığınızda kadının üstüne bütün ağırlığınızı vermeniz zararınıza olucaktır.

    -pozisyon zenginliğine özen gösterin. kadının bacaklarının erkeğin omzunda olduğu (ama yatarken ayakta değil) kadınların en çok zevk aldığı pozisyonlardan biridir.

    -hemen bunu göstermek yerine sonralara saklayın ki erken yorulmayın (kollarınızın üzerinde duruyorsunuz çünkü).

    benim aklıma gelen bunlardı bu başlıkta konuşmamıza izin verdiği için @800e teşekkür ediyorum. yanlışım varsa düzeltirsiniz artık.
    ···
   tümünü göster