1. 926.
    +4
    @803 panpa gibicidede offline sanırım ben elimden geldiğince söyliyim şimdi onunda entrylerinden birinde geçiyodu bu başlardaydı sanırım abi olay şu;

    "kızın beğeneceği şeyi biliyoruz zaten genel olarak, bunları karakter olarak edinicez kendimize" olay burada bitiyo hep rol yapmak olarak düşünme her zamanki davranışın haline getir bir çok "maske"yi.

    tabikide kadına karşı dürüstte olucaz yalan söylememiş olucaz tabiki eğer ciddi ilişkimizse tek gecelik değilse ve burdada zaten bazı özellikleri kendimize zamanla kavrattığımız benimsettiğimiz için dürüstlüktende bir kayıp olmayacak.

    @773üde okudum ilgi konusuna gelince abi ilgi görmek zaten bizim hakkımız ve kadınlar sevdikleri erkeklere zaten devamlı ilgi gösterirler. onu mutlu et sadece cikse dayalı ilişki yerine onunla elele gez sinemaya git beraber ve ona orada el atma sadece bir defa öpersin masumca. tek arayışının cinsellik olmadığını kadına kavrattıktan ve bu derece mutlu olup eğlendikten sonra zaten gereken ilgiyi o sana göstermeye başlar.

    ve tekrar önceki entrylerde konuşulduğu gibi, abi sürekli bi gizem taşı ki kadın hep merak etsin sana ilgi duysun sürekli o gizem yüzünden. buda diğer bir yoldur tabi ve genellikle en çok kullanılan, uygulanışı kolay ve çok etkili bir yoldur.
    ···
   tümünü göster