1. 1.
    +5
    artık baydı biliyorum ama gerçekten güzel yazmış yazan arkadaş beyler alıntı yapacağım bana ait değil sadece türk kızı bölümünü okumanız yeterli

    edit : tabikide yazı genelleme içeriyor. şu hayatta genelleme yapmadığımız tek alan yok. sürünün içinde olmayanlar istisnadır farklarını belli eder zaten. onlara lafımız elbette yok ergen ergen cevaplar vermeyin.

    1. ukraynalı kızlar
    ukraynali kizlar abartilip, ballandirilip anlatildigi kadar güzel, alimli ve ciksidirler. bizim bir türk kizinin bakim, boya, badana evrelerinden sonra gelebildikleri seviyeye bunlar dogustan torpil ile gelmislerdir. cünkü bunlarin bebeklikleri de güzeldir. bunlari gördükten sonra kücük kiz cocuklarinin vazgecilmez oyuncagi barbie bebeklerin ney baz alinarak yapildigini cok iyi anlarsiniz. ukrayna sokaklari, caddeleri, barlari birbirinden farkli türde barbie bebeklerle doludur. kendinizi adete barbie bebek fabrikasinda paketleme servisinde gibi hissedersiniz. (bu durumu arkadas ortaminda oturduk tartistik ve firin isleten bir arkadasin benzetmesi ile söyle bir sonuca bagladik; bir firinda ilk pisen ekmek yanar bunlar zenci hatunlardir, ikinci posta ekmek hamur olur bunlar bizim türk kizlaridir, ücüncü posta ekmek ise soframizda afiyet ile yedigimiz ekmek olur ki bunlarda rus ve ukraynali hatunlardir.) bu artilarinin yaninda bircogu biyiklarini almazlar, babannemin kizlik zamanlarinda giydigi kiyafetleri o anin modasiymiscasina giyerler. belediye dagitmis gibi herkeste ayni parfüm kokar. (bugüne kadar henüz 3 degigib parfüm kokusu alabildim) harbi harbi sevene kadar asla sadik olmazlar. (discoda iyi güzel oturup sevistikten sonra bir icki almaya bara yönelirsiniz döndügünüzde baskasinin kucaginda bulabilirsiniz taki gerçekten sevene kadar). bircogu güzelliklerine ragmen hic havali, zütü kalkik degillerdir. bircogu güzelliginin farkinda bile degildir. erkek olmazsa kiz kiza idare etmesini iyi bilirler. abartisiz yüzde 90i biciksüeldir. bu kizlari buralarda güzel ya da cirkin diye ayirmazlar. cool ya da amele diye iki gruba ayrilirlar. 13 14 yasindaki bir kiz 19 20 yasinda gibi; 17 18 yasindaki bir hatun ise 25+ gibi durur. 30+ yaslarin bircogu ise hala tas gibidir. gram yag ve selülit yoktur. karni burnunda hamile ukraynali hatunlar sanki hic hamile degilmis gibi patir patir gezer tozar tramvaya biner bir ah oh cekmezler. hatta arkadan bakildiginda hamile olduklari bile anlasilmaz sanki karnina bir adet büyük basketbol topu koymusta hamile taklidi yapiyor gibidirler. birde huylari güzel olsa her eve lazim kadin modeli olacaklardir. olmasin...

    2. fransız kızları

    sade giyimli, beyaz tenlisinin tercih sebebi olduğu, en güzellerinin paris, montparnasse ve champ elysee midir nedir o civarlarda görebileceğiniz*. ancak gördüğüm kadarıyla pek sadık değiller. tren garında tren saatini beklerken 20 dakika öpüştüğü, tren hareket ederken o kadar demet sağıroğlu klibi tadında romantizm yaşayan hanım kızımız 100 km sonra trende merdivende birbaşkası ile yiyişiyordu.

    3. japon kızları

    japon kizlari eger bir erkekten hoslanmislarsa yanina gidip konusurlar. ilk adimi erkekten bekleme gibi it suratli, kamyon tekerlegi gotlu turk kezbanlarinda gorulen amcikca dusuncelere sahip degillerdir. zaten yaniniza gelip konusuyorsa sizi detayli arastirmistir direk adinizla hitap eder. bir japon kiza bos yere yazip ilgisini cekmeye calismayin. hic bir faydasi olmaz. bir entry'de bahsedilmis yapmacik davranmalari. evet cunku hoslanmadiklari erkeklerle konusmak istemezler fakat direk adamin suratina saygilarindan oturu "gibtir git" demediklerinden yapmacik davranirlar. bir japon hanimkizimizin ilgisini cekebilmek icin turlu yavsakliklar yapan bir amsalagin ardindan arkadasina "neden benimle konustugunu bile bilmiyorum. gercekten kendisiyle cikacagimi mi dusunuyor. cok aptal" der fakat adama olan davranislarinda bunu belli etmezler.

    4. türk kızları

    her sevgilim bana versin, karım ise bakire olsun mantığında olan babaların ve onların altında ezilen annelerin eseri, vatanımızın cinsi latif'leri... duygusuz ve düşüncesiz türk erkeklerinin (istisnalar kaideyi bozmaz) çenelerini açıp tek bir laf söyleme haklarının bulunmadığı; hayvan grubu...

    egoist , dedikoducu , sevgilisinin en yakın arkadaşının gibini yalamasını çok iyi bilen , kompleksli , tavırcı , tripkolik , ruh hastası , 2 makyaj yapınca kendini dünyanın en havalı kızı zanneden , 2-3 keko manitası oldu diye kendini angelina jolie zanneden asalak dişiler grubu .

    her zaman ilk hareketi senden bekler bu salak beyinliler. neden ? çünkü onlar kız amaaan. kız onlar amcıkları var ço kdeğerli.
    lisede üniversitede zengin binlerle yatarlar. onlarla takılırlar. evlenme çağı gelincede düzgün bir koca ararlar. gibtiri çekincede bakire değilm ya sen namusu bacak arasında arıyorsun diye trip atar bu amk kevaşeleri. beyin gibiliyorsa eğer sizin beyninizi gibeyim ben.

    biyere zütürürsün cebinden 5 kuruş çıkmadan eve gelir. neden ? çünkü o kız. onun o fındık kadar amcığı ve kıpkıllı kolları var amaaan .

    çok ilgilenirsin. hayatında başkasımı var ? der. ilgilenmezsin. sen beni giblemiyorsun . der.

    sen daha iyilerine laiksin lafini söylerlerse bilinki en yakın arkadaşınızın gibini yalıyor demektir bu kevaşeler için.
    türk erkeğinin; abaza olmasının, duvar tırmalamasının tek nedeni. başım ağrıyor annem göster ama perde arkasından göster dedi webkemim yok gibi nedenlerle işi yokuşa sürerse olacağı buydu.
    eve yapılan boya badana masrafından ne aileler zayi oldu, ne erkekler telef oldu be.

    amk kevaşeleri yeter lan. bizde erkeğiz. bizde insanız. elin gavuru varken bu salakların peşinde koşturanları gibeyim.
    ···
   tümünü göster