1. 51.
    0
    dondaki atmık panpam,ben sana demedimmiydi. bak sultan selim'ide muallakliğe kılıf olarak ortaya sürüverdiler.. oysaki sultan selim sizin gibi muallaklik olsun diye, karıya kıza hava atayım diye mi takmıştı? hayır, tamamen dini kaygılarla takmıştı. Oysaki sizin kendinize örnek aldığınız kişi olan cemil ipekçi ablanız da tıpkı sizin gibi gay ve gaylıktan mütevellit deldirip vurduruyor..

    filhakika, bugüne kadar söylediklerimin büyük bir kısmı çıktı. kısa bir süre sonra sen de top olduğunu açıklayacaksın ve tüm hakikatler ortaya dökülmüş olacak.. ayrıca unutma panpa muallaklik, topluk, zütverenlik, gaylık suç değil, kişisel bir tercih. bunda utanılacak birşey yok. bizler senin panpanız. sen top olduğunu söyledin diye, seni gibecek de değiliz. eminim bu işi yapan başka bir sürü erkek sevgilin vardır.

    bakınız ne demiş hazret,

    "ey cimâ arzusuyla kulağını deldirenler ve ey mebunluk illetiyle kulağını deldirenler.. size verilen delikler yetmedimi de, daha fazlasını deldirdiniz.. bu delikler cehennem ateşinde kavrulan vücutlarınızı serinletecek mi sanırsınız.. şüphesiz ki bu arzularla deldirip, vurduranlar cehennemin tadına sıcak sıcak bakacaklardır"

    bundan sonra kulağını ve dibini deldireceklere ibret olsun.
    ···
   tümünü göster