1. 26.
    0
    şimdi bana bi kısmınız kızacak bi kısmınız hak vericek ama bunu burada söyleyemeyecek
    2 taraftan bahsetmek istiyorum

    1 tarafta sayısız Şehidimizin ve çocuğumuzun ve bebeğimizin ve anamızın ve bacımızın katili bir iT var ismini anmak istemem krallar gibi içerde yaşıyor şuan masatenisi oynuyor istediği kitapları görüyor istediği yemekleri yiyebiliyor. Bu adam katil, vatan haini vs vs vs. sonuç hapiste müebbet. Sonuç2, Suçu kanıtlanmış.

    Diger tarafta bir kulüp başkanı hepinizin şikeci dediği. Adam öldürmemiş vatana ihanet etmemiş aksine Atatürk demiş Türkiye demiş kendi derdini bi kenara koyup fenerbahçe demiş tedaviyi reddetmiş haksızlık var demiş. Bu adam katil değil, vatan haini değil. Sonuç hapiste üstelik suçu kesinleşmemiş, elde delil yok, 1 yıl olacak hapiste.

    Bana nasıl bu 2 insanı karşılaştırırsın derseniz bende şunu derim ki, bu ülkede vatanını seven insana yapılan muameleyi bir tek terörist görmemiştir. Bu ülkede sayısız insan Suçu kanıtlanmadığı ve elle tutulur deliller olmadan hapis yatıyor. Aziz Yıldırım buna bir örnekti birazdan çoğunuz bu entrynin altına şikeçi oç vs vs yazacaksınız ama Hiç biriniz delikanlı gibi çıkıpta bu adamın 1 yıla yakın zamandır içeride Suçu kanıtlanmadığı halde yattığını anlatamayacaksınız.
    ···
   tümünü göster