1. 926.
    +3 -1
    ben şimdi gidip duvara senin adına bir şeyler yazsam saçma olmaz mı?
    sen bu sözlüğü niye kurdun abi ayıptır sorması? tabuları yıkmak için, internette özgür, sansürsüz bir yapılanma oluşturmak için vs vs... yanılmıyorsam iki yıl önce okan bayülgen'in progrdıbını arayan eleman böyle birşeylerden bahsetmişti. katıldığın sosyal medya programında da * böyle bir şeyler anlattın.
    gel gelelim evdeki hesap çarşıya uyuyor mu... sözlüğü bir açıyorsun zütüme şunu sokarım bunu sokarım diyen mallarla dolu. hadi diyelim ki olmadı, sözlük istediği kitleye hitap edemedi. hadi reklamsız da olmuyor diyelim, sonuçta ne kadar anarşist * olsan da bu kadar yoğun bir siteyle uğraşıyorsan bu işler parasız dönmez ona da eyvallah dedik.
    bu atatürk mevzusunda bütün olay bitiyor amk. sözlükte atatürk'ü ve atatürkçüleri eleştirdiğim için uçurulan bir hesabım var (bkz: turk filmi kotuadami). hem de baya hızlıydı ha başlığı açalı 1 dakka oldu baktım hesap gitmiş.
    şimdi senin fikir dünyana müdahale edecek değilim. hem anarşist olup hem atatürkçü olacak kadar uçmuş olabilirsin. ama bunu inci sözlük adına yapman hakkaten saçma bir olay.
    hayır bu hareketin buram buram reklam kokmasını gibtir et, sözlüğü bir kalıba sokmaktan başka bir işe yaramıyor. e hani özgürlük, tabuları yıkma, çok seslilik vs vs ne oldu onlara?
    ulan bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu...
    hayır kazandığın parada da gözüm yok. gerçekçi olalım bu devirde kimse "ben tabuları yıktım, bunu kabul etmiyorum" deyip kazandığı parayı elinin tersiyle itmez. ama bu kadar da kalıplaşmanın anlamı yok.
    ha o zaman bırak bu özgürlük, anarşi vs muhabbetlerini, bu "inci vizyonu"nu falan gibtir et, öylesine bir oluşum olarak lanse edip öyle devam et.
    hem öyle hem böyle olmaz.
    ···
   tümünü göster