1. 1.
    +11 -8
    sözlüğe girmeye başladığımdan beri bu embesilleri görüyorum. yok kürtler şöyle, yok ermeniler böyle yok şunlar şöyle yok hede yok hödö... belli ki tatmin etmeye çalıştığınız gobi çölü büyüklüğünde bir egonuz var. bir millete söverek kendinizi üstün kılma ve düşsel bir orgazm yaşama çabası içindesiniz lâkin şimdi size biraz sizden bahsedeceğim.
    öncelikle ırkçılık, pgibolojik bir rahatsızlık olan zenofobi'den yani yabancı korkusundan kaynaklanır.
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Zenofobi
    bunun ağır bir rahatsızlık olduğu kabul edilir. aşılamaz bir rahatsızlık değildir, oysa siz bunu aşmaya çalışmak yerine ısrarla devam edersiniz.
    bakın burada ne var:
    http://www.hurriyet.com.tr/planet/19829775.asp
    hem hastalıklı hem aptal tiplersiniz. aptal olmak suç mudur? suçtur amk! eğer bir beynin varsa, onu çalıştırmaya ve derin düşünmeye üşeniyorsan her türlü hakareti hak ediyorsun demektir. aptal olmakta ısrar etmek yerine kendinizi şu durumdan kurtarın.

    bir de dünyanın her yerinde birbirinize benzersiniz amk. al bir yunan ırkçısını, konuşmalarını dinle, bir türk ırkçısından tek farkı cümlelerin öznesi ve nesnesidir. gir amk face sayfalarına, paylaşımları bile aynıdır.

    onu gibtir et, bir zengin zümre var, senin tepene binmiş, hakkını gasp ediyor, birileri lüks içinde yaşarken sen sefalet çekiyorsun ve bunu bir kenara bırakmışsın aynı ssk kuyruğuna girdiğin adamı boğazlamaya çalışıyorsun.
    aynı şey kürt ırkçıları içinde geçerli.

    bir azalarak bitin amk!
    ···
   tümünü göster