1. 101.
    +9
    deep sayfayı aldıktan sonra işe yaramayacağını anlayıp inci sözlükle bağım kalmamıştır falan filan fasa fisolarla duygu sömürüp deep e abonelerini düşman yaptı.

    şimdi diyeceğim şu ki ben bu güne kadar bu kısrağın abonesi olsamda işe yaramaz biri olduğunu yaptığı paylaşımları google da aratıp her durum güncellemesinin inci sözlükteki başlıklardan ibaret olduğunu anladım.

    peki hiç utanmadınmı lan? insanda az gurur olur sevgi koduğumun insanı, gerek profilinde gerek deep in aldığı sayfada vs. yaptığı tüm başlıklar capsler inciden çalıntı.

    uyuyan abonelerini uyutmaya devam et bu yazıyıda okuyosan bil ki sahip olduğun mevki inci sözlük sayfasında olduğu gibi gelip geçici.

    inci den başlık çalmaya devam ettikçe popüler olduğunu sanıyosun ama senin hayranlarının %70 i senin gibi amele. onlarda senin çaldığın başlıkların üstünden geçinenler.

    ama bil ki inci sözlükte bulunan yazarlarında %95 i eminim seni gibine takmaz. sen incinin inciden yazarlarının basit emeklerini çalarsan bu yazarlarda seni maliyetine bakmadan giber mr.onur kısrak
    ···
   tümünü göster