1. 1.
    +32 -4
    beyler ben bir bilgiye ulaştım ve sözlük yazarlarının başı büyük dertte bunu bilin. şimdi olayı size anlatıyorum.
    bebişinciler ve analtıncılar bilmez ama sözlüğün bir dönem dalga geçtiği ve hunharca telefon yağmuruna tuttuğu ılık bir arkadaş vardı. evet eskort anıl.
    bu ılık kendi sitesinden inci sözlük yazarlarına ateş püskürmüştü ve intikamımı alıcam gibi laflar sarfetmişti. şimdi kendisi unutuldu ama ona yapılanları kendisi asla unutmadı.
    tahir takma adıyla burada dolaşıyor ve özellikle üniversiteli panpaları hedef alıyor çünkü hatırlarsanız taşak geçen tayfanın çoğu üniversiteliydi. peki silahları neler öncelikle yazım dili anlatımı ve tasfirleriyle insanları etkisi altına aldı. ikinci silahı ise araba, kalıcak yer ve para gibi maddi destek vaadetti. kendisi bugün ona yazanları nickleri olmadan ifşa etti ve ben daha fazla dayanamadım. bu kuyruk acısı olan ılığın amacı bu vaatlerle ve güzel türkçesiyle kandırıp evine çağırdığı incicileri bir bir yok etmek beyler. lütfen bu tahir çakma isimli caninin açtığı başlıkları giblemeyin ve sakın ama sakın görüşüp evine filan gitmek gibi bi mallık yapmayın. kim kime araba ve para verir bu dönemde salak olmayın amk. benden söylemesi beyler gerisi size kalmış hatta mümkünse bu tahir çakma isimli kendini çakal zanneden anıl silinsin. özet mözet yok herkes okusun amk.

    sanırım ilk kurbanı bu gece veriyoruz beyler
    abazanın biri tahirle görüşmeyi kabul etmiş amk.

    (bkz: bu aksam sozlukten biriyle sevisecegm heyecanliyim)
    ···
   tümünü göster