1. 1.
    0
    haklı biliyodum bunların olacağını düşünün amk
    1)aynı günde gökyüzünde çok esrarengiz olaylar oluyo ve aynı anda 5 ayrı şehir ve şu an bilinen 2 ayrı ülkeden izleniyor. Bunların meteor olmadığı belli. Hiçbir meteor gözde yanma hissi bırakmaz bırakamaz nasıl bırakıcak dıbınakoyim
    2)dünyanın pek çok noktasında teptonik hareketler meydana geldi ve aynı gün içerisinde.
    3)evrende çok nadir görülen bir olay oldu ve venüs güneşin önüne geçti ve onu izleyebildik ki bence buda bi işaret amk
    4)venüsün güneşin önünden geçmesi kutupsal manyetik alanların değişmesine sebep olmuş olabilir ve bundan kaynaklı teptonik hareketler meydana gelmiş olabilir.
    5)en büyük maya kehaneti güneşin evrenle aynı çizgiye gelip dünyanın kutuplarının yer değiştirmesidir. Bunun tarihi de 21 aralık olarak tahmin edilmektedir.
    6)Şimdiki bilim adamları böyle bir şeyin olması imkansız diyo. Fakat düşünün binler hangi üst düzey yönetici insanların panik olabileceği bi konuda o yönde bi açıklama yapar hiç biri yapmaz. Yapamaz yaparsa giberler o adamın feriştahını sonra bi anda uçağı düşer.
    şimdi bugün kimse 31 çekmesin ölebilme ihtimalimiz var
    eğer 21 aralıkta birşeyler olur ve hayatta kalanlar aramızdan kişiler olursa
    insanlar beyinlerinin kullanabildiklerinin %3 lük miktarını %99 a çıkartacaktır. Liselilerden kurtulucağız en iyi yanı budur amk
    Rivayete göre ingilterede bbc nin bi radyo yayını sırasında bi ses belirir.(ses kayıtları internette mevcuttur)
    bu ses insanlara gelecekteki olaylar başlamadan önce sevgiyi ve barışı ön plana almalarını ve kötülüğü def etmeleri için çağrı yapmıştır.
    bu kadar somut delil varken bi gün 31 çekmeyin daha büyük şeyler olucak...
    imza
    minagoyim
    ···
   tümünü göster