1. 1201.
    +18
    Bugün başka bir konu başlığına değinecektim ama pazar gününün verdiği rehavetle konuyu nasıl aktaracağımı kafamda toparlayamadım.O yüzden sizin de isteğiniz üzere edindiğim tecrübelerden birini daha aktarmanın bugün için daha uygun olduğunu düşündüm.

    ^^Biraz uzun bir yazı dizisi olacak okumak istemeyen hiç başlamasın^^

    • *1,5 yıl kadar önce uzun süreden beri göremedeğim eski bir kız arkadaşımla buluşup biraz muhabbet etmek için biraraya geldik. Kızın başında nişan olayları vs. geçmiş o yüzden sosyal hayattan biraz kopmuş benimlede görüşme şansı olmamıştı. Daha sonra nişanı atmış falan filan oraları bizi pek ilgilendirmiyor zaten konu da arkadaşım değil!!

    • *Biz buluştuk, kahve içip sohbet ediyoruz.Bu başından geçen talihsiz! dönemi anlatıyor ben de dinliyor, kendimce yorumlar yapıyorum.Bir yandan da aslında gideri de var ben buna çaksam mı acaba? diye de düşünmüyor değilim. Derken bunun kız kardeşi ve kız kardeşinin erkek arkadaşı çıktı geldi yanımıza.Ben de ilk defa orda tanıştım ikisiyle. Muhabbete dahil oldular.. anlattıkça gülüyoruz falan güzel sohbet oldu! Sonra ben izin istedim, başka bir yere gideceğimi söyledim ve kalktım yanlarından.

    • *Takip eden 1-2 hafta süre içinde bu kız arkadaşımla ara sıra mesajlaşıyor ve bir daha görüşelim planları yapıyoruz. Hafta sonu için sözleştik.Ben yanlız geleceğini düşünüyorum tabi ve biryerlere gidip birşeyler içeriz ordan da benim eve gideriz planları yapıyorum. Sözleştiğimiz yere gittiğimde ne göreyim!! Bunlar 5 kız beni bekliyor. Arkadaşım,kız kardeşi(o yanımıza gelen),ve 3 arkadaşları daha... Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim?

    • *Önce şaşırdım ama hemen toparlayıp konu ile ilgili espriler yapıp ortamı ısıttım. Kızların hepsi orada olmaktan mutluydu..ama birisi diğerlerinden daha mutluydu! Bilin bakalım kim?
    ···
   tümünü göster