1. 1201.
    +21
    **Cumartesi akşamı ayrı programlar yapılmış ama programlar bitince buluşulacak ve birlikte geceye devam edilecekti.Ben de yanıma bir arkadaşımı aldım ve bunlarla buluştuk. Abla,kardeş,ben ve arkadaşım güzel bir mekana gittik ve orda takılıyoruz.

    Oturduğumuz yerde ben telefonumla oynarken kimle mesajlaşıyosun? diye bir soru sordu ve bende gayet umursamaz sana ne! diyerek cevap verdim. Kızardı,bozardı ve tek yapabildiği masanın altından ayağıma vurmak oldu.Ben karışılık vermedikçe ayağıma vuruyor, kolumu sıkıyor ilgi için neredeyse yalvarıyordu... Ben de arada sırada ona doğru dönüp bir kaç birşeyler söyleyip güldürüyor tekrar kalabalığa doğru dönüyordum.

    Bir ara masadan kalkıp birini görmüş gibi yapıp kalabalığa karıştım. Biliyordum ki kısa süreli kayboluşlar çok büyük etkiler yaratıyor. Tahmin ettiğim etkiyi almıştım, döndüğümde sanki beni bir daha göremeyceğini düşünüyormuş ta yeniden kavuşmuş gibi bir hali vardı.. Sonra aynı masada olduğumuz halde bana mesaj atmaya başladı.. sürekli ona baktığımı ima edip bugün sayemde iyi sevap kazandın hadi bakalım gibi mesajlarla ilgi çekmeye çalışıyordu.

    Üst katta ki lavaboya gideceğini söyledi bende centilmen bir erkek olarak eşlik ettim. Bekleme salonu gibi bir yerde onu beklerleken bir koltuğa oturdum.Bu da çıktı ve geldi benim koltuğumun dirsek dayama kısmına oturdu. Belinden tuttum, hafif hafif okşadım ama çok ciksi olacak şekilde değil. Sonra ayağa kalktım bu hala otururken uzandım öptüm ve elinden tutup kaldırdım. Tekrar aşağı indik.

    --Buraya kadar olanları özetleyelim.
    1-)Kızın bana ilk andan beri ilgisi olduğunu henüz birşey yapmadığım halde ablasından numaramı çalmasından anlamıştım.Ama bu ilgiliyi gökyüzü seviyesine çıkarmak benim görevimdi.
    2-)Numarası olmuş olmasına rağmen atlamadım.O dayanamayıp başka bir şekilde tekrar iletişime geçmiş(facebook) ve benden küstah+komik bir cevap almış ama arkasından h.sonu progrdıbınıda kopartmıştı.
    3-)Daha sonra kendinin de itiraf ettiği üzere hayatında ilk defa birinden 'sana ne' cevabı almış, bütün gece boyunca sınırlı oranda ilgi görmüş, hatta ara sıra masadan kaybolup gitmiş bir erkek ona centilmence eşlik ediyor, belini tutup hafifçe okşuyor, öpüyor ve elinden tutup alt kata tekrar eşlik ediyordu.Ne kadar farklı uçlar !!
    ···
   tümünü göster