1. 1.
    +35 -28
    nişanlısı kız olmadığı için ayrılıp evlenme döşeğinde terk etmeyi düşünen bi arkadaşa verdiğim cevabı direk buraya yazıyorum.

    kızlık zarında mutluluk arayan beynini giberim çocuk akıllı ol lan biraz niye kızı küçük düşürüyorsun huur muamelesi yapıyorsun karın olacak kişiye verdiğin değer bu mu lan ? adamlığınızı gibim hepinizin kızlık zarıymış amk sanki önünüze fırsat çıksa vurmayacaksınız mala kız size soruyormu evlenirken milli misin diye ? sizin farkınız ne ulan söyleyin biz erkeğiz onlar kız bumudur yani ? harbiden ayıp kardeşim ayıp çağdaşlıkta falan değil mesele ama bu yuva kurmayı engelleyecek bir neden değil. o kız eskiden fahişe olsaydı bile artık senin nişanlın ve ilerde karın olacak kişi. şöyle düşün kardeş şimdi o kız bir kazada parmağını kaybetti diyelim parmağı yok diye o kızdan ayrılacakmıydın bence ayrılmazdın. kızlık zarıda vücudun bir parçası yani öyle değerli bir şey değil. herneyse daha fazla uzatmıyorum ama silkelen ve kendine gel üzme kızı.

    edit: malın biri sana yalan söylediği için ayrıl demiş. ona cevap vereyim kız buna ben bakireyimmi demiş ilk başta amk gerizekalısı hayır direk ben bakire değilim demiş ve türkiyedeki bu yobaz tavır olduğu için kızlarımız bakireliğini kaybettiği zaman korkmaya başlıyor benle evlenmezler diye buda senin gibi davranan adamlar yüzünden. o kıza sahip çık git elinden tut gösterdiğim tepki için üzgünüm ama bunu beklemiyordum şaşırdım ve napacağımı bilemedim üzgünüm bakire olmaman sevgimin önüne geçemez de sonrada öp ve yanında olduğunu söyle. yazık olur yoksa bunalıma girer.

    özet: gibişiyorsan bakire isteyemezsin gibişmiyorsan sonuna kadar istersin
    ···
   tümünü göster