1. 1.
    +22 -5
    ben daha önce birisiyle öpüştü diye ayrılanı duyduğumdan beri bu gib kafalılara laf anlatmayı bıraktım panpacım sen de rahatla bırak amk gerizekalıları kandırılsınlar, çok güçlü yalancı iki yüzlü bir kezban nesil yetişiyor. sen rahat ol. hepsine oyşş ilk erkeğim sensin kimseyi öpmedim, sevmedim eve de en geç 6 da girerim diyen bir kız güruhu yetişiyor.

    ulan yok dayanamıyorum yazacağım.

    huurluğun ruhta olduğunu görün.

    yer odtü, zaman bahar şenliği.

    millet ağaçlık ormanlık kesimde donunu indirip ulu orta işiyor. herkes bir ağaçta ve gelen kişiler çiftleşip öpüşüp sevişmeye başlıyor. sevişme değildir de hadi başlangıç diyelim.

    ve sizin çok seveceğiniz türden bir bakire kezban kızımız az önce işemiş olan, elinde sidiği olan, çükünü yerine koyan birinin yanına gidip öpüşüp yiyişiyor selam ben x deyip. ettiği tek kelam bu.

    sonra da bunu tabi yapacağım diye anlatıyor. gencim diye.

    ulan amk gerikezalıları. (ama olmazki, okuyorsan pardon küfür ediyorum ama) huurluk ruhtadır. mekan, zaman bulamayıp dışarı çıkmayabilir. çıkıp sonra rollerle saklanabilir.

    ben karışmıyorum arkadaşım bakire kızlarla evlenmek isteyenlere. ama tutup da paso bunun muhabbetini yapıp önüne geleni becerip sonra gerine gerine marifet gibi isteklerini dizenlere karşıyım.

    özet: hepinizin ağzına sıçayım emi binler.

    editliyorum, bu kız bir de ohş bakireyim diye geziyor. merak etme, onu yapmadım ihi ihi filan diyor. elim ayağım titredi. hepinizin beynine sıçayım.

    yeter artık soktuğumun evreni gönder şu adamı da uğraşmayayım şu mallarla ya.

    tekrar editleyeceğim belki okuyan olur, ağzını kırdıklarım marifet bakire kız bozmamakta değil. marifet aşkı bulabilmekte. çok adam tanıyorum sizin deyiminizle bakire bozmamış ama önüne gelenle yatmış ve şuan mutsuz olan. çünkü çok kadın hiç kadındır. ağzını burnunu dağıttıklarım sizi. neyse, geberin zaten siz bu kafayla. umarım aşkı da bulamazsınız. köyden kezban getirttirirsiniz annenize. bu arada ekleyeyim, bu kız patlak ondan böyle diyen olursa aklını alırım.

    bir edit daha atacağım bu kadar şuku karşılığı olarak, sağolun. aranızda bana katılanların olması mutlu etti beni. aşkı bulun umarım, güzel hayatlar :*
    ···
   tümünü göster