1. 1326.
    +3 -1
    kızı farkettiğim anda bodozlama ona bakar eğer yeterince rahatsız edemezsem yanına gidip 'merhaba çok güzelsiniz galiba sizden etkilendim ben 13 cm derim' eğer cevap gelirse -aa merhaba gibisinden 'sandalye boş mu oturabilir miyim?' diye sorarım. cevap verirse ve muhabbet devam ederse işim kolay panpalar zaten bi kızın bu kadar mallıklara rağmen hala ilgi göstermesi bana karşı boş olmadığı anldıbına gelir ki bu bana özgüven verir ;) anlarsınız ya hahaha sonra numarasını alır bikaç gün üst üste arar ve buluşmak istediğimi söylerim.

    sonuç olarak kendime notum %13

    tabi ki bunlar yazıları okumadan önceydi bugünkü aklımla kuracağım taktikle naparız görelim bakalım
    öncelikle asla oturmadan önce temasa geçmem çünkü sanki onu görüp yanına yaklaşmaya çalışıyomuş gibi olacağını az çok tahmin ediyosunuzdur yeterince 1-0 geride başladık.onu görebileceğim bi masaya oturup mümkün olduğunca göz teması kurmamaya o tarafa bakmamaya çalışırım

    ve kritik an,tepkilerin o kadar doğal olması gerek ki asla önceden oynanmamış izlenimine kendiniz bile inanmalısınız

    bakışları o tarafa çevirip bir anlık şaşkınlık ifadesiyle(bu ağzın burnun yamulduğu hani)karşı tarafta merak uyandırma ardından içecekten bir yudum alıp "yavrum bu kıyafete bu oje olmuş mu ya?hangi yüzyıldayız?" diye sorarım afallamayı atlattıktan sonra büyük ihtimal cevap vermeye çalışacaktır ki cevaplamasının bitimine yakın masaya oturup önceden bikaç kadın sitesinden okuduğum "ojeyi doğru kullanma, hangi kıyafete hangi renk?" yazılarından öğrendiğim bikaç bişeyi sakin tavırlarla omzum geriye yaslı eller serbest bi şekilde anlatırım burda amaç karşı tarafta merak uyandırmak. peki ojeyle ilgili esprili konuşmalarımız bitti şimdiye kadar elimizde birkaç afallamış surat ifadesi birkaç gülümseme bir de hatun var?

    burda en önemli kısım okul ders gündelik hayat değil, direk muhabbet açacak bir diğer yönlendirmeyi bulmakta, mesela "annem güzellik uzmanı" gibi bu kısımda hem kıza pası atar hem de özel hayata çekmişizdir, şimdi ise kalkma vakti.

    kalkarken "istersen numaranı ver kendisiyle tanıştırayım" ya da yalanınıza göre "bizim salonda seni de görmek isterim numaranı versene" olabilir. sonuç olarak kız ne annenizle tanışacak ne de güzellik salonunuza gelecektir

    bilmiyorum panpalar bana uygun geldi
    ···
   tümünü göster