1. 451.
    0
    eğer evlenirsen 17 yaşında ikenki erkek arkadaşının yannanının sevdiceğinin içinde zevkle gidip geldiğini, içine defalarca boşaldığını, yumurta hücrelerinin senden önce defalarca başka bir erkeğin spermleriyle birleştiğini, sevdiceğinin onun altında zevkten hunharca titrerken orgazm iniltileriyle bacaklarını sevgilisinin belinin üserinde birleştirerek kendisine kilitlediğini ve adete kendine zevk kölesi haline getirdiğini, 17 yaşında daha tomurcuk halini üzerinden yeni atmaya başlamış ufacık memelerini xxx kez emdiğini ve her şekilde sadece bekaretini değil masumiyetini de alıp zütürdüğü, sevişmeye hali kalmadığında bile ayaklarının altından ensesine kadar her tarafının elin erkeği tarafından yalandığı gerçeğiyle her gün yüzleşmek zorunda kalacaksın panpa.
    bu kadarıyla olsa yine iyi. bir düşün, o çok sevdiğin aşkın ergenliğe girerek cinselliği keşfetmeye başladığı 11 12 yaşlarında iken oluşmaya başlayan fantezileri, hayallerindeki gerdek gecesi ve ilk deneyimi ile ilgili hayallerini çoktaaan elin adamıyla yaşamış. her türlü fantezisini elin addıbına yaptırmış. söylemeye dilim varmıyor ama her yerinden ve her türlü pozisyondan senin gayet normal ve doğal şekilde sadece senin gireceğin, sana saklamış olduğuna inandığın kutuya binlerce defa girilip çıkılmış. oysa siz yaşamayacak mıydınız bunları beraber satın alacağınız yatak odası takımında, kendi mahreminiz ve mabediniz olcak olan odada? ayrıca, muhtemelen de 6 ay her fırsatta soluğu yatak odasında aldıklarına göre kutular dolusu doğum kontrol hapı kullanmıştır; yediği döller hamile bırakmasın diye
    o, küçük yaşta çoktan kadın olmuş her türlü cinsel fanteziyi ve yatak oyunlarını denemiş çok tecrübeli bir kadın. burada görünen o ki sen ise onun, yaptıklarından pişman olmuş bile olsa kendisini doyurmak ve şehvetini gidermek için seçtiği bir saf, temiz, ışıl ışıl bir oğlansın.

    sana kız mı yok amk hatta beceriksizsen bile söyle annene teyzene senin için beğendiği birkaç kız adayı mutlaka vardır.

    edit: biraz belki sert bir entry ama panpamı düşündüğüm için yazdım . yukarıdaki son cümleyi iyi oku.
    ···
   tümünü göster