1. 1351.
    +9
    beyler çok önemli bi sorum olucak(hep böyle girip tırı vırı şeyler soruyoruz ya neyse amk kusra bakmayın artık)

    son bikaç haftadır dışarı çıkma başına numara alma tanışma oranım 1.20 gibi bişey yani 5 kere dışarıya çıktıysam 6 sında bu taktiklerle birileriyle tanıştım/numaralarını aldım.(aslında bi kız 2 numarasını verdi lan onu da mı saysak *) neyse uzatmıyorum.

    geçenlerde tanıştığım barmaid kızın yanına bi uğrama ziyaret amacıyla tekrar gittim barda otu ruyodum ki bi kız yanımda belirdi ve ateş istedi, yüzüne hiç bakmadan barmaid olanın zipposunu uzattım ancak tanışık olduğum kız ateşi bi yere zütüremeyeceğini yani yakmak isterse burda yakması gerektiğini söyledi kız da arkadaşımdan isterim o zaman diyip gidip karşısındaki oturan kızdan istedi, olaylara şaşkınlıkla bakan ben durumu 3-4 dakika sonra anladım ve yapacak hiçbişeyim kalmamıştı kızın zaten bir ateşi vardı ve benden gelip istiyordu(anlamayanlar için açıkladım şaka maka)

    neyse beyler bu muhabbetler yaşanırken benim tek yaptığım donuk donuk çakmağa bakmaktı aklımda sürekli 'zaten bi tanesiyle konuşuyosun diğer kıza meyil vermen seni gizemli binten çok yavşamaya meyilli bi adam olarak gösterebilir.' cümlesi geçiyodu

    yneyse soru şu:yanınızda bi kadın varken diğeriyle tanışmak(üstelik karşıdan sinyal almışken.) ne kadar doğru? içimden geçenlerde haklı mıydım?

    2)barmaid kız değil de pek yakın olmadığınız ama arkadaş gözüyle baktığınız bi kız varken karşınızda hareketiniz ne olurdu? yapıştırır mıydınız numarayı pompacılar?

    yorumlarınızı bekliyorum (29 cm ve diğer arkadaşlar da katılsın olaya amk)
    ···
   tümünü göster